Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić w szybki sposób na 90 lvlu?

MiloszGorny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam woja 90lv na Nostale De s1.

Eq: Miecz 90 u5+7 Kusza 90u4+10(bohatera) zbroja u5+7.

Sp są do poprawy. Jak mogę szybko zarobić te 70kk na start resselu? Zamierzam wyresselowac 200kk, po czym wydać 100 i resztę dalej na ressel, lecz nie wiem jak uzbierać podstawowy kapitał. Aktualnie zarabiam na limitach 0.5/1kk dziennie

Opublikowano

Cześć. Mam woja 90lv na Nostale De s1.

Eq: Miecz 90 u5+7 Kusza 90u4+10(bohatera) zbroja u5+7.

Sp są do poprawy. Jak mogę szybko zarobić te 70kk na start resselu? Zamierzam wyresselowac 200kk, po czym wydać 100 i resztę dalej na ressel, lecz nie wiem jak uzbierać podstawowy kapitał. Aktualnie zarabiam na limitach 0.5/1kk dziennie

nie ma czegoś takiego jak szybki zarobek :D jedyny szybki zarobek to jak ci box u7 z rajdu poleci.A na razie to rób limity ,chodź na bb ,drop pióra.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Polecam robić Grenigasy, Valakusy, Glacerusy, Draco, IC, Rajdy z glacy, Piórka :)

Te sposoby mogą w ciągu 3-4 dni wyciągnąć 10kk. :D

Opublikowano

Dokładnie jedyny szybki zarobek to jest jak wypadnie ci box u7, albo jak ktoś się pomyli i zamiast np za pudło sp zamiast dać 10kk da 10k albo coś takiego a tak to innego sposobu nie ma na szybki zarobek ja na twoim miejscu bym dropił pióra robił rajdy a na drugim NT bym przełożył trochę kasy i resselował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...