Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manga One piece

Herexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo :)

Jest sens kupowania mang One Piece czy się nie opłaca? Anime o piratach opisy mi się podobają strasznie, bardzo jest polecane ale anime. Nie wiem jak to z manga i teraz proszę o doradztwo, kupić czy nie kupić ;-;

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Manga jest dużo lepsza. Zresztą tak hest w kazdym pprzypadku, wiec pytanie o to jest troche bez sensu.

Od pewnego czasu Toei leci sobie w kulki i daje 3minutowe openingi, ciagle recapy i coraz gorsza animacje. :f

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Jeżeli wydatek około 1.5 tys. złotych na mangę nie jest problemem (jak nie więcej bo jest coś koło 80 tomów, a za każdy liczyć sobie musisz +/- 20zł, a w Polsce nawet nie wiem czy z połowę tego dostaniesz) to śmiało możesz kupić.

@Ariness

3 minutowe openingi są, bo nie ma endingów od przeszło 300 odcinków, recapy są na podstawie mangi, jednak co do animacji to się niestety muszę zgodzić. Po prostu próbują upodobnić się do aktualnych produkcji z tym wyjątkiem, że oni ma 1 odcinek mają mniej czasu niż inne 24-odc. produkcje.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Jeżeli wydatek około 1.5 tys. złotych na mangę nie jest problemem (jak nie więcej bo jest coś koło 80 tomów, a za każdy liczyć sobie musisz +/- 20zł, a w Polsce nawet nie wiem czy z połowę tego dostaniesz) to śmiało możesz kupić.

Powiem tak, mam dużo oszczędności które miałem wydawać na gry, ale jednak nie ciągnie mnie do tych gier, dlatego kupuję jakieś fajne mangi. Anime One Piece jest bardzo zachwalane, więc  czemu by nie kupić mangi ? :) Poczekam jeszcze na parę odpowiedzi :D

Opublikowano

Odświeżam

Opublikowano

@Herexo

Nowych odpowiedzi się raczej nie doczekasz. Na tym forum czynnie wypowiadających się jest garstka osób i z tego co się orientuje to jeszcze mniej tych co mają OP na bieżąco, a obstawiam, że mangi OP to nikt z nich nie czyta.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...