Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na czym polega Halloween Event? - WildStar

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prócz 5misji na ~17lev i "dungeonu" który robi się solo 20minut jest coś wartościowego z tego eventu?

pS. Czy z tego dungeonu jedyne co się dostaje to jest 5 zupek ? -,-
Ps2. W głównym mieście tam gdzie jest ten event jest typek z drewnem i co u niego zrobić ?

Opublikowano

Ogólnie event zaczyna się od 10 lvl w mieście frakcji Illium dla Dominion Thayd dla Exile. Na pamie jest zaznaczy punkt Public Event i tam się udajemy bierzemy Questy i wykonujemy je raz dziennie i za każdy wykonany quest dostajemy Shade Silver 5-20 sztuk 5 za jakieś proste questy 10 za zbieranie cukierków od innych graczy z domku oraz 20 za zrobienie dungeonu. Po zrobieniu dungena dostajemy woreczek z nagrodą w środku można znaleźć każdy item który jest sprzedawany u npc za Shade Silver między innymi kostium, Hoverboard, ozdoby do Hoverboard jakieś buffy, ozdoby do domu. Dungeona można robić cały czas i zawsze będzie nagroda.

Nie wiem jak wy ale ja jestem bardzo zadowolony z eventu już kupiłem kostium i teraz zbieram na Hoverboard a kto wie może dropnie z woreczka. Życzę wam powodzenie w evencie.

Pozdrawiam NaVv. 

''... i - to jedyne co widzę'' pomogłem? daj minusa!

Opublikowano

Iż Nie chce robić nowego tematu napisze tutaj

O co chodzi z questem "Collect candy from Candy bowls"
Bo Kompletnie nie mam zielonego pojęcia jak go zrobić ://

Opublikowano

To się naucz angielskiego to będziesz wiedział. W domkach u innych graczy są dynie zbierasz od nich cukierki.

Jak mnie to boli że zawsze znajdzie się jakiś piierdolonyy baran który musi się doczepić o coś bo byłby chory i naplet by mu nie zszedł jakby komuś czegoś nie wytkał...

bo to że mam zebrać Cukierki od innych graczy z tych kolorowych głów dyń to sam wiedziałem ;d

@down

NIe dam ci tej satysfakcji naczelna stulejko umysłowa i nie pociągnę dalej tego tematu/dyskusji  :)

Opublikowano

Iż Nie chce robić nowego tematu napisze tutaj

O co chodzi z questem "Collect candy from Candy bowls"

Bo Kompletnie nie mam zielonego pojęcia jak go zrobić ://

bo to że mam zebrać Cukierki od innych graczy z tych kolorowych głów dyń to sam wiedziałem ;d

Skończyłem z tobą dyskusję, naczelny hejterze, najpierw naucz się używać swojego mózgu jeśli go posiadasz.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Mauurycy jeśli dalej nie wiesz o co chodzi w tym queście to zbierasz cukierki z dyń lecz to nie jest takie proste i czasami zajmuję dużo czasu albowiem jest kilka rodzai dyń znaczy się nad dyniami jest jeszcze logo/znak: tarcza, połamania kość, serce, czaszka, torba, Świecąca dynia, i jakaś kapsuła. Jeśli jeszcze nie wiem jak go dokładnie zrobić to z wyżej wymienionych dyń możesz brać raz czyli musisz szukać po ludziach tak puki nie zbierzesz każdego rodzaju. Każdy gracz ma 1 rodzaj bez względu na to ile ma dyń. Sam możesz kupić u siebie dynie i już masz 1 rodzaj z głowy. Taka rada ode mnie nie zawszę się każdy pokazuje więc jak już znajdziesz u kogoś jakiś rodzaj to zapisz sobie w notatniku jego nazwę i na następny dzień po prostu wpiszesz jego nick i dasz "visit". zoxovsky Następnym razem nie pisz głupich postów by wyzywać/wyśmiewać się z innych. Myślę, że załapałeś i ci pomogłem.

''... i - to jedyne co widzę'' pomogłem? daj minusa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...