Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam darmowego itemshopa pod serwer minecraft

KrejZi1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Itemshop na stronę.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Podaj jakieś informacje co do tego itemshopa. Od razu powiem Ci, że nie znajdziesz dobrego DARMOWEGO itemshopa w necie. Wiem to bo przerobiłem je wszystkie.

Dobrym Rozwiązaniem jest itemshop Trekta, dzięki swej prostocie kodu śmiało możesz go zedytować pod swoje potrzeby. Wszystkie itemshopy są tworzone właśnie na jego podstawie.

Również jednym z lepszych rozwiązań jest itemshop od firmy oferujące usługi smspremium- płanosci-online.pl, jednakże ta firma nie cieszy się dobrą opinią publiczną, szczegolnie na tym forum.

Jednym z lepszych itemshopow jaki był to itemshop by Darmo, jednakże teraz go nie dostaniesz bo nikt nie ma licencji.

--------

To tyle w kwestii darmowego itemshopa

-------

Pamiętaj by składać deklaracje podatkowe, a najlepiej załóż działalność gospodarczą, w przeciwnym razie @skarbówka (urząd skarbowy) "dopadnie Cię i udupi. W zarabianiu przez internet siedze 2 lata, jeżeli masz pytania z tym związane zapraszam do kontaktu Pw. Wszystko na ten temat Ci wyjasnie

Nie robiłbym prawdziwego biznesu na darmowych kodach. Mogę Ci polecić zajebistego webmastera użytkownika @iIvanowski . Tworzy on właśnie dla mnie ItemShop, i jak narazie idzie mu z*********e, a jego cennik jest 60% tańszy niż gdybyśmy wzięli webmastera z porządnej firmy. A kod nie różni się niczym.

Kolego, wygladasz mi na okolo 13/15 lat, zachecam Cię do kontaktu na pw w sprawie zarabiania przez Internet. Jak urząd skarbowy Cię dopadnie, to bez serca dom Ci zabierze i tyle.

Ps. Polajkuj bo Ci pomogłem, dopiero zaczynam na tym forum i wiesz ;) a dla Ciebie tutaj się rozpisałem

Ps2.Czekam

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

@HOMER12

Przepraszam ale zapomniałem kompletnie o tym temacie :) Już Ci dałem lajka i zaraz do Ciebie napisze na pw.

O

/V\

/''\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...