Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kawały(Naprawde Fajne)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać mężów, |||||żeby zostali w domu i same wychodzą na kolacje do knajpy, żeby przypomnieć sobie "dawne czasy".

Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restaurację całkowicie pijane!

W drodze powrotnej obie nachodzi "nagła potrzeba", może dlatego, że dużo wypiły. Nie wiedząc gdzie iść się wysikać, bo było juz bardzo późno, jedna wpada na pomysł i mówi do drugiej:

- Wejdźmy na ten cmentarz, tutaj na pewno nikogo nie będzie.

Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki, sika, wyciera się tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca... Widząc to, druga od razu sobie przypomina, że ma na sobie drogą, markową bieliznę i szkoda by ją było tak wyrzucić. Ściąga więc majtki, wkłada je do kieszeni, sika i zrywa kokardę z pierwszego lepszego wieńca, żeby się "podetrzeć". Na drugi dzień mąż pierwszej, dzwoni do męża drugiej:

- Jurek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! To koniec mojego małżeństwa!

- Dlaczego?

- Moja żona wróciła o 5-tej rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek. Od razu wywaliłem ją z domu.

Na to drugi:

- Marek, to jeszcze nic, wiesz co do wykombinowała moja? Nie tylko przyszła pijana i bez majtek, ale miała włożoną w tyłek czerwona kokardę z napisem: "Nigdy Cię nie zapomnimy. Łukasz, Ignac, Staszek i pozostali przyjaciele z siłowni".

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Do leżącego na ławce faceta podchodzą dwaj policjanci.

- Proszę dokumenty! Jesteśmy z policji.

- Nie mam - odpowiada facet.

- No to idziemy!

- No to idźcie.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dwóch policjantów znalazło na ulicy kieszonkowe lusterko.

Jeden podnosi je i mówi:

- Patrz, moje zdjęcie.

Na to drugi:

- No, co ty... nie twoje, tylko moje.

Poszli do komendanta, żeby rozstrzygnął, czyje to zdjęcie. Komendant wziął, popatrzył i mówi:

- Co wy głupi? Przecież to moje!

Po pracy zabrał to lusterko do domu.

- Zobaczcie, jaką fotografię znaleźli na patrolu koledzy.

Popatrzyła córka:

- O, patrz mamo! Tata ma nową kochankę.

Zerknęła żona:

- Ale ścierwo...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jedzie kierowca tira autostradą. Po pewnym czasie widzi człowieka ubranego w całości na zielono, który próbuje go zatrzymać. Kierowca nie myśląc długo, zatrzymuje się i wychodzi za tira.

-Co się stało?!

-Dzień dobry. Jestem pedałem i chce mi się jeść.

Kierowca po chwili zdecydował, że da mu pozostałe kanapki. Jedzie dalej. Po kilkunastu kilometrach znów widzi człowieka ubranego na czerwono, który próbuje go zatrzymać. Kierowca zatrzymuje się i wychodzi.

-Co się stało?!

-Dzień dobry. Jestem pedałem i chce mi się pić.

Kierowca dał mu pozostałą herbatę po czym wsiadł do tira i jedzie dalej. Po kilkunastu kilometrach znów widzi człowieka ubranego na niebiesko, który potrzebuje go zatrzymać. Kierowca myśli sobie Co Jest?! Zatrzymuje się, odkręca szybę i mówi:

- A Ty czego pedale chcesz?!!

- Prawo jazdy i dowód rejestracyjny...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idzie ulicą dwóch policjantów i znajdują książkę o tytule "Logika".

Pyta jeden drugiego:

-Ty Heniu co to jest właściwie ta logika?

-No widzisz Józek wytłumaczę ci to na przykładzie: masz akwarium?

-No mam.

-to znaczy że masz rybki?

-No mam.

-Czyli masz dzieci?

-No mam.

-Czyli masz zonę?

-mam.

-to znaczy że nie jesteś pedałem. widzisz jakie to proste Józek.

Na drugi dzień Heniu spotyka kolegę i postanawia zabłysnąć:

-Wiesz Włodek czytałem książkę o logice.

-a co to właściwie jest ta logika?

-wytłumaczę ci to na przykładzie: masz akwarium?

-Nie mam .

-No widzisz Włodek, bo ty pedał jesteś!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dwóch policjantów na patrolu obserwuje turystę jedzącego jabłka. Patrzą i zastanawiają się dlaczego tamten wkłada ogryzki do kieszeni. Zniecierpliwieni podchodzą i pytają:

- Dlaczego chowa pan te ogryzki?

- Wiecie, panowie policjanci: jak mi się nudzi, to wydłubuję pestki z ogryzek, zjadam je i jestem mądrzejszy.

Policjanci, jako że są tępi i głupi, postanowili odkupić od turysty wszystkie ogryzki.

- Sprzeda nam pan te ogryzki? - pytają.

- To będzie kosztowało dużo hajsu - odparł.

- Damy panu po 50 zł, może być?

- ZGODA! - odparł turysta.

Po dokonaniu transakcji policjanci zaczęli zajadać pestki... Nagle jeden mówi:

- Qrfa, Roman, za te 100 złotych to 100 kg jabłek byśmy mieli..."

Na to turysta:

- Panowie, zaczęło działać!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wchodzi facet do autobusu i kasuje 100 biletów.

- Po co Pan kasuje tyle biletów - pyta się kanar.

- No wie Pan - jak zgubię pierwszy, to zostanie mi drugi, jak zgubię drugi to...

- Co się stanie jak Pan zgubi wszystkie bilety?

- To mam jeszcze miesięczny.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W Warszawie-

Idzie po chodniku zagraniczny..

Pyta przechodniego:

-Czy tędy dojdę do Łazienek??

A ten mu odpowiada:

-No!

Idzie dalej i pyta:

- Czy tędy dojdę do Łazienek??

a przechodni:

-Tak!

Idzie dalej spotyka policjanta i pyta:

- Czy tędy dojdę do łazienek???

A policjant na to:

- Oczywiście!!!

A zagraniczny:

-To jak pan taki mądry to dlaczego na takie samo pytanie niektórzy odpowiadają "no", inni "tak", a pan oczywiście???

A policjant odpowiada mu tak:

- Tak jest ponieważ: "no" odpowiadają ci którzy skończyli podstawówkę, "tak" odpowiadają ci którzy skończyli szkołę średnią,a "oczywiście" odpowiadają ci którzy skończyli studia... Rozumie pan???

- tak tak rozumiem..., to znaczy, że pan skończył studia?

A policjant:

-No!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak widać kawały zostały ponownie dodane ponieważ zeszły na sam dół(Są na 2 stronie :/)

Jeśli się podoba prosze o + albo jak chcesz :). :rolleyes:

Opublikowano

Ehh... Wszystkie, ale to wszystkie byly juz na tym forum -.-'. Dodalbys moze cos od siebie ;x.

Smieszne, ale tylko nie ktore.

@Edit

Nie doczytalem do konca ;p.

Po co dodajesz te, ktore juz byly i prawie wszyscy je juz znaja? <.<

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Tylko nie każdy widział te kawały i ja je upam 2 raz więc nikt nie mógł mieć ich wcześniej odemnie ^^