Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H1Z1 - obraz gry zacina się przy szybszym poruszaniu myszką

SizZxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w sobotę w nocy kupiłem h1z1 i od razu pobrałem, 30 minut pobierania.. gadałem z kolegami na ts'ie którzy już grali dość długo i nie mieli takiego problemu jak ja.
Od razu po wejściu do gry wszystko okej było, problem w tym gdy wszedłem na serwer.. od razu mówię, że problem występuje na najniższych jak i najwyższych ustawieniach gry, wszystko działa płynnie gdy idę prosto do przodu na obojętnie jakich ustawieniach i obojętnie jakiej rozdzielczości, gdy poruszam leciutko myszką, widać niepłynny zakres "celownika", leciutko się ścinał, dało się dostrzec, ale jakoś myślę, że mi by to nie przeszkadzało, gorszym problemem jest to, że gdy poruszę szybko myszką obojętnie jaką stronę to obraz się zacina na 0.5 sekundy i pojawia w innym miejscu, tylko gdy poruszam dość szybko, spróbowałem zmienić sensa, ale na najmniejszym jest jeszcze gorzej, jeśli poruszę lekko myszką z małym sensivity to teraz od razu się zacina gdy zacznę ruszać powoli, a z większym sensivity jeśli poruszę szybciej to zacina się (morał z tego taki, grać na najwyższym sensivity i przyzwyczaić się do lekkich ruchów myszką?!?!?) . To nie wina komputera, ani nie ustawień, nie wiem czy to wina myszki czy czego.. ale naprawdę to dość dziwne.. i nigdy nie miałem takiego problemy z innymi grami, koledzy mają gorsze komputery i jest wszystko okej, ja mam dość bardzo dobry i w bardziej wymagających grach mam lepsze płynniejsze działanie, a tutaj przy szybszych poruszaniu myszką obraz się zacina i nie dałoby rady grać. Gdy chodzę prosto do przodu gra działa bardzo płynnie, jednak gdy poruszę myszką wtedy problem występuje, obraz gry się zacina, jakby jakiś pokaz screenów był.. ;/ 
Potraficie pomóc?

To na pewno nie wina komputera ;> Na wszystkich ustawieniach tak mam :x nie wiem w czym problem :x myszka czy co?

To dość dziwnie i nie wiem czy zrozumiecie mniej więcej jak to wygląda.

Tutaj link do filmu, macie pokazane jak to wygląda:

https://youtu.be/9BBoy_9Yx5c

Dźwięki w tle z teamspeaka :D :D :D :D  :D  :v

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

ref

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...