Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podrabianie e-dziennika

MarcinSzulc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj uciekłem z wf-u z kolegą. U nas w szkole jest e-dziennik w którym moja mama sprawdza czy byłem na lekcjach. Mogę skasować nieobecności ale gdy strona zostanie odświerzona znowu widać ,że uciekłem. Czy da się jakoś zapisać tą zmodyfikowaną stronę w pliku a potem jak mama będzie chciała wejść to zamiast prawdziwej strony zobaczy tą zmodyfikowaną?

Opublikowano

Witaj, 

Ehh, naprawdę? .... Nie nie da się tego zapisać na stałe, chyba że pobierzesz stronę edytujesz ją i odpalisz z pliku, ale to chyba głupi pomysł. 

PS: W-F jest bardzo ważny, dzisiejsza młodzież siedziała by tylko przed komputerami, wiedz że trochę ruchu Ci nie zaszkodzi.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

W przeglądarce masz coś takiego jak: 'Zbadaj element'. Klikasz na dany element prawym i klikasz tą opcję i edytujesz. Innego sposobu nie widzę.

Po odświeżeniu mu zniknie :D

Najprostszym sposobem jest pobranie plików strony i postawienie takiej samej (no oczywiście ten wf usuń xD) na swoim serwerze. Potem edytuj plik hosts tak, żeby matka po wejściu na e-dziennik wlazła na ten Twój podrobiony, a nie oryginalny.

Edit: Albo jakiegoś hakiera1337 wynajmij, żeby się im do bazy włamał i dał Ci obecność na wfie xD

Opublikowano

A ja jestem hackerem, i zainstaluj sobie "Custom JavaScript for websites" do chroma. I zainicjuj ­script do tabelek i gotowe :)

#topic #1500

Opublikowano

możesz uzyć GreaseMonkey i napisać jakiś prosty skrypt który będzie podmieniał słowo "nieobecność" na "obecność" czy jak to jest tam wyświetlane

img.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...