Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwrócenie stickerów?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Czy da się obrócić jakoś stickery? Bo jak na righthand 1 mam normalnie stickery a na righthand 0 mam do góry nogami xD Czy da się je jakoś obrócić?

Opublikowano

Ale mi chodzi o to że chce zacząć grać na righthand 0 i jak mam stickery na righthand 0 to są do góry nogami a na righthand 1 są normalnie. Chodzi mi o to żeby je obkręcić na righthand 0

Opublikowano

Ale mi chodzi o to że chce zacząć grać na righthand 0 i jak mam stickery na righthand 0 to są do góry nogami a na righthand 1 są normalnie. Chodzi mi o to żeby je obkręcić na righthand 0

Wstaw ss jak to wygląda na right 1 i jak na right 0 to pewnie będę wiedział jak to zrobić bo tak to nie bardzo rozumiem.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Wstaw ss jak to wygląda na right 1 i jak na right 0 to pewnie będę wiedział jak to zrobić bo tak to nie bardzo rozumiem.

Jutro wstawie bo dziś już nie na pc jestem. Chodzi mi o to że na prawej ręce są normalnie a jak się przerzucę na lewą rękę to są do góry nogami. A jak mam w grze lewą rękę i kupie skin z naklejką to potem ba prawej jest do góry nogami xD

Opublikowano

DA SIĘ. Zmień cl_righthand na 0 jak masz na 1. I zresetuj grę. I jak wbijesz z powrotem i będziesz z automatyka cl_righthand 0, to ci stickery się odwrócą. A jak chcesz z powrotem, to zmieniasz na 1 i resetujesz... Proste.

yiWCsl1.png
Opublikowano

DA SIĘ. Zmień cl_righthand na 0 jak masz na 1. I zresetuj grę. I jak wbijesz z powrotem i będziesz z automatyka cl_righthand 0, to ci stickery się odwrócą. A jak chcesz z powrotem, to zmieniasz na 1 i resetujesz... Proste.

Dzięki działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...