Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol - pierwsze kroki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. No to bez zbędnego gadania. Wku**wiaja mnie niezmiernie noby, więc postanowiłem że zasięgne czegoś, co pomoze mi w lepszym carry. Mam więc kilka pytań odnośnie bola. Skąd pobrać? Po kolei kroki instalacji. Jakie potrzebuje inne programy? Jakie skrypty sa najbardziej "skryte" (Gołym okiem niewidzialne od osoby drugiej).  i jaka jest szansa na bana. Prószę mi tutaj wszystko napisać, będę niezmiernie wdzięczny.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Jak ktoś jest w silverze, kolego, to na pewno nie bez powodu, ale to nie główny problem tematu. :) Szansa na bana nie jest duża chyba jeżeli ktoś Cię nagra i będzie to ewidentne, i chyba że będziesz odpalony na mega exploitach czy innych gównach że np. idziesz cass do tyłu i bez animacji E zza pleców. Strona to botoflegends.com , do tego BoL jest płatny. VIP kosztuje z tego co wiem 10$ na miesiąc, a skrypty to standard, czyli np. ryze, cass, syndra, kalista, vayne.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak ktoś jest w silverze, kolego, to na pewno nie bez powodu, ale to nie główny problem tematu. :) Szansa na bana nie jest duża chyba jeżeli ktoś Cię nagra i będzie to ewidentne, i chyba że będziesz odpalony na mega exploitach czy innych gównach że np. idziesz cass do tyłu i bez animacji E zza pleców. Strona to botoflegends.com , do tego BoL jest płatny. VIP kosztuje z tego co wiem 10$ na miesiąc, a skrypty to standard, czyli np. ryze, cass, syndra, kalista, vayne.

Już przemilczę fakt, że siedzę w platynie, nie w silverze.. Ale dobra dam ci tą satysfakcję, ma ciesz się. Ale słyszałem że można bola za free mieć.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Już przemilczę fakt, że siedzę w platynie, nie w silverze.. Ale dobra dam ci tą satysfakcję, ma ciesz się. Ale słyszałem że można bola za free mieć.

Jeden pies gdzie, takie gówno nie jest nigdy potrzebne. Ta są skrypty za free, które nie są tak efektywny jak vip. 

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...