Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona pod serwer Minecraft - download!

basicme2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwardatowi gracze i administratorzy.

Udostepniam template stworzony w bootstrap gdyz smieci mi dysk. 

r86o59.jpg

fhb43e.jpg

n58rqh.jpg

Download:

http://download.mecode.nl/mcWeb.rar

Haslo: mecode

Virustotal:

https://www.virustotal.com/pl/url/437ec62f76b3b11c720897148b65d43d5fd08cf75a162fbd8a0321b5e4912a89/analysis/1445255516/

Nie usuwajcie stopki, bootstrap pozwala na sprzedawanie i podpisywanie sie pod pracami zwiazku z ich licencja.

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hheehehehhehe :D

Hasło: mecode

Szablon wykorzystam, polecam się nie jarać bo to jest tylko szablon nie gotowa strona (gracze online to fake i logowanie tak samo)

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Na szybko zrobilem strone (NIE FORUM PROSZE NIE BANOWAC)Usunalem bo co innego tam wgrywam :) wyszlo ladnie ale widac ze gracze FAKE

­

POLUBIENIA to fake

Albo cos nie teges zrobilem albo nie ma zakladek (nie dzialaja)

Misja 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000
04ludzik.gif

Opublikowano

TO jest tylko templat, napisalem to w  nazwie tematu to mi jakis madry admin zmienil nazwe, tak jak by to byla cala zakodowana strona. Up co do graczy nie sa fake :P Mozna zmienic nazwe i bedzie go widac, ladnie mozna to zakodowac.

Haslo, to prawda bylo zle, juz to poprawilem. 

4830328594.png

Opublikowano

Template fajny fajny podoba mi się, ale jeśli można przerobie sobię go pod siebie. No i oczywiście muszę sb jeszcze go zakodować. 
No to ja się biorę do pracy a za template łapeczka w góre leci. 

Opublikowano

Z*******y template , zawsze jak pisalem strony pod siebie to najwiekszy problem mialem z wymysleniem designu ,a tu prosze , wszystko zajebiscie i przejrzyscie poukladane :) Leci lajk

Opublikowano

TO jest tylko templat, napisalem to w  nazwie tematu to mi jakis madry admin zmienil nazwe, tak jak by to byla cala zakodowana strona. Up co do graczy nie sa fake :P Mozna zmienic nazwe i bedzie go widac, ladnie mozna to zakodowac.

Haslo, to prawda bylo zle, juz to poprawilem. 

Fake bo nie jest zakodowane... Pokazuje liczbe wpisaną w strone :)

Stronka po zakodowaniu śmiga (20 minut roboty)

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@basicme2

Byś mógł mi napisać na pw jak do się dokładnie koduje ? Bym był wdzięczny.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Chyba cos takiego widzialem na fireland...

Nie wiem co to fireland, najpierw sie zastanow co mowisz potem porownuj, robilem go sam z glowy wiec nie wiem o co ci chodzi poza tym ten layout ma juz ponad pol roku.

4830328594.png

Opublikowano

Bootstrap, widzę że jesteś pełen kreatywności  :v  :v  :v

Coś złego jest w bootstrapie? Byś się zdziwił ile popularnych stron używa bootstrapa :P

Spoko, zakodowanie to pół godziny nawet dla mało doświadczonego programistę w dziale stron. Pozdr ;v

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...