Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo zakazane?

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fake

Fake? Naucz się angielskiego, to może coś zrozumiesz.  :confused:

Nawiązując do tematu, to i tak masz szczęście, że skończyło się tylko na ostrzeżeniu. Zawsze banują na 14 dni za używanie takich rzeczy pierwszy raz.

Opublikowano

Fake? Naucz się angielskiego, to może coś zrozumiesz.  :confused:

Nawiązując do tematu, to i tak masz szczęście, że skończyło się tylko na ostrzeżeniu. Zawsze banują na 14 dni za używanie takich rzeczy pierwszy raz.

Na tym koncie MKJogo chodzi od 2-3 lat, więc troszkę beka że teraz dopiero mi napisali, chociaż że nigdy nie korzystałem z timerów i wiadomości automatycznych na chatcie.

Opublikowano

Na tym koncie MKJogo chodzi od 2-3 lat, więc troszkę beka że teraz dopiero mi napisali, chociaż że nigdy nie korzystałem z timerów i wiadomości automatycznych na chatcie.

Lol to jakaś hipokryzja ze strony rito? jeden z rioterów jakieś 8 miechów temu pisał, że mkjogo jest "legalne" stało się to po timer'ach LOL FAKT faktem niby "ingeruje" w grę, ale nie pamiętam nick'u, ale jeden z riot'erów mówił że za mkjogo nie ma bana xD, w sumie.... bana może nie xD

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Lol to jakaś hipokryzja ze strony rito? jeden z rioterów jakieś 8 miechów temu pisał, że mkjogo jest "legalne" stało się to po timer'ach LOL FAKT faktem niby "ingeruje" w grę, ale nie pamiętam nick'u, ale jeden z riot'erów mówił że za mkjogo nie ma bana xD, w sumie.... bana może nie xD

Jest wyraźnie w emailu napisane, że to jest ostrzeżenie, ale jak bd korzystać dalej to nawet może być to perm.

Opublikowano

ale popatrz sobie z tej strony riot stał się łasy na kasę od ostatniego czasu , 

1 >  podniesienie ceny RP bo niby kryzys był , teraz już go nie ma a nawet jest sytuacja bardziej na + niż przed kryzysem więc dlaczego nie przywrócą starych cen RP

2> Po wprowadzeniu kindred dostał skina za 1350  , zawsze nowy champ miał skina za 975 

3> riot praktyczni nie tworzy teraz skinów za 975 , tylko all 1350 które są takie same jak te za 975 , dajmy na to jinx z mafi ma dodatkowe teksty itp jest za 975 , rozrywkowa jest za 1350  i 0 nowych kwestii 

4> zakazuje mk a sam mówił że jest legalne , tylko po to by ludzie kupowali skiny  

Opublikowano

Nie dawno był patch 5.20 który wprowadził nowe zasady dotyczące używania aplikacji trzecich, czyt. MK Jogo jest już zabronione, sam dostałem takie ostrzeżenie. Riot Games ma gdzieś czy używasz skinów czy nie, głównie został zakazany z powodu czasu odnawiania się potworów w lesie, dzięki któremu mogłeś zdobyć przewagę nad przeciwnikiem.

signature_shqxphe.jpg

Opublikowano

W sumie dziwna historia z tym, bo w supporcie piszą, że można tego używać. Na reddicie nie piszą zbyt jasno, a jak już odpiszą to tak, że nie zrozumiesz o co im chodzi. Ja bym nie ryzykował na Twoim miejscu i nie grał na tym, bo jak wlepio bana to nie będzie się dało odwołać itp. a niezbyt dużo zyskujesz.

Opublikowano

ale popatrz sobie z tej strony riot stał się łasy na kasę od ostatniego czasu , 

1 >  podniesienie ceny RP bo niby kryzys był , teraz już go nie ma a nawet jest sytuacja bardziej na + niż przed kryzysem więc dlaczego nie przywrócą starych cen RP

2> Po wprowadzeniu kindred dostał skina za 1350  , zawsze nowy champ miał skina za 975 

3> riot praktyczni nie tworzy teraz skinów za 975 , tylko all 1350 które są takie same jak te za 975 , dajmy na to jinx z mafi ma dodatkowe teksty itp jest za 975 , rozrywkowa jest za 1350  i 0 nowych kwestii 

4> zakazuje mk a sam mówił że jest legalne , tylko po to by ludzie kupowali skiny  

Robią skiny za 750 które wyglądają lepiej niż stare za 1820, o to się nie czepiłeś, robią dobrą jakość, to wymagają troszke pieniędzy, a RP to przez wartość dolara przecież, tak jak karty graficzne czy procesory... Skiny za 975 już naprawdę dużo zmieniają (kwestie postaci to domena od 1820, tańsze skiny MOGĄ,nie MUSZĄ, tak jak zmienione particle czy ikonki skilli) Co do punktu 3, najwięcej skinów robią teraz za 750, wydali jakieś 4 za 1350 i 1 za 1820 (projecty) tak to 975 i 750 z przewagą na 750 (skiny mistrzowskie drużyn także są po 750, lecz są ze skarbca, nie na stałe)

Pozdrawiam, KiesieK

PS Następnym razem sprawdź dokładnie a później hejtuj.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Riot ma ból dupy o darmowe skiny hehe, mimo że dalej mają ogromne zyski to chyba się zmniejszają  :yay: Ciekawe jak z custom skinami, może rzucić MK Jogo i wziąść się za SIU i Wooxy.

Opublikowano

Robią skiny za 750 które wyglądają lepiej niż stare za 1820, o to się nie czepiłeś, robią dobrą jakość, to wymagają troszke pieniędzy, a RP to przez wartość dolara przecież, tak jak karty graficzne czy procesory... Skiny za 975 już naprawdę dużo zmieniają (kwestie postaci to domena od 1820, tańsze skiny MOGĄ,nie MUSZĄ, tak jak zmienione particle czy ikonki skilli) Co do punktu 3, najwięcej skinów robią teraz za 750, wydali jakieś 4 za 1350 i 1 za 1820 (projecty) tak to 975 i 750 z przewagą na 750 (skiny mistrzowskie drużyn także są po 750, lecz są ze skarbca, nie na stałe)

Pozdrawiam, KiesieK

PS Następnym razem sprawdź dokładnie a później hejtuj.

no sprawdz ale ty kolego 

jedyne ostatnie skiny za 750 to maruder i inkwizytor 

demon vi 1350 , kasadin 1350 , kindred 1350 (100 x ładniejsza jest podstawowa bo ten jej skin to podróbka syndry )

na harrowing jinx 1350 . nunu 1350 phanteon 1350  

i ty mi próbujesz wmówić że więcej za 750 ? 

no ja nie wiem jak tobie ale za phantona to ja nie dałbym 750 i bo to kupa 

Opublikowano

Ciekawe, jak dużo osób wyłapią na MK Jogo. Ja osobiście jeszcze tego nie dostałem i obym nie dostał, ale cóż, wszystko jest możliwe.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tez dostalem.. bez sens jeszcze niedawno sie pytalem i pisali ze nie widza przeciwwskazan a teraz jakos boldupia o byle gowno

Najwidoczniej drażni ich to, że ktoś ma skina za darmo, ale głównie chodzi im o timery jungli.

Opublikowano

Najwidoczniej drażni ich to, że ktoś ma skina za darmo, ale głównie chodzi im o timery jungli.

Nie każdy z tego korzysta, bo np. jeśli ciągle wardujesz junglę, dbasz o wizje, itp. to wiesz, kiedy wstaje blue, red, drag bo przecież dodali swoje timery. Nie mają już za co łapać ludzi, to zaczynają za najprostsze programy. Niedługo w ogóle zakażą nawet cusom skinów i pewnie darmowe też usuną, bo "za darmo" ktoś je ma.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...