Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fala nowych graczy w osu!

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już wiecie, bądź nie wiecie. Wczoraj największy youtuber - Pewdiepie dodał film z osu. Parę godzin po tym zdarzeniu nowych graczy przybyło multum, a z pewnością będzie ich jeszcze więcej. Co o tym myślicie? Jaki to będzie miało skutek na prawie że perfekcyjne community gry?

Filmik:

Dla mnie to jest plus i minus. Plus jest taki, że twórcy będą chcieli dalej rozwijać grę, a minus jest taki, że community może mocno ucierpieć, jak i system rankingu.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie ma w tym nic złego, oprócz tego, że to są jednak fani pwd...

No i właśnie tego się boję. Najpierw pewdiepie, potem przyjdzie czas na ludzi typu stuu, isamu, gimper i nawet w osu ci matkę zwyzywają.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

No i właśnie tego się boję. Najpierw pewdiepie, potem przyjdzie czas na ludzi typu stuu, isamu, gimper i nawet w osu ci matkę zwyzywają.

No, mam nadzieje, że to nie będzie tak jak z CS:GO. ;x

Opublikowano

Ja i tak w sumie nie integruję się za bardzo z community, ale być może nie będzie już tak często reakcji typu "co to k***a jest?" gdy ktoś pierwszy raz patrzy jak gram w osu ^^

Opublikowano

w życiu nie używałem czatu w osu więc mi to lotto xD ale na poczatku myslałem że to WWW na stronie głównej xD filmik taki średni bym powiedział, za bardzo drze ryja troszku 

wiekszosc graczy i tak zrezygnuje po paru dniach bo im sie nie bedzie chciało skillowac :D 

swoja drogą czy osu nie ma dość dobrego systemu banowania na czacie? chyba wyzwiska nie powinny byc problemem 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

w życiu nie używałem czatu w osu więc mi to lotto xD ale na poczatku myslałem że to WWW na stronie głównej xD filmik taki średni bym powiedział, za bardzo drze ryja troszku 

wiekszosc graczy i tak zrezygnuje po paru dniach bo im sie nie bedzie chciało skillowac :D

swoja drogą czy osu nie ma dość dobrego systemu banowania na czacie? chyba wyzwiska nie powinny byc problemem 

No właśnie to jest dobre. ;) Np. jeden spam czy coś i można blokadę wyłapać na pół godziny, potem dłużej, z wyzwiskami to samo.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak na wtorek to nie jest źle, zazwyczaj było w tygodniu po 7-8k na max peaku, a teraz jest prawie 13 tysięcy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fala nowych graczy - trudniej nabic rank/pp :))

Jeśli jesteś nisko w rankingu, to masz rację.

Opublikowano

Będzie wiecej graczy ,ale nie wiadomo ile zostanie na wiecej

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dla mnie będzie to na + i na - jeżeli będzie dużo osób, to będzie większa motywacja dla twórców.

Natomiast przybędą osoby które nie będą chciały tworzyć perfekcyjnego community (Wbijanie się do otwartych lobby w celu wyzywanie itd.)

Tyle ode mnie w temacie.

~Pozdrawiam Dominikoso

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...