Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki wybrać tani i dobry hosting pod serwery?

MrSzajmzoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o banalny hosting: enderchest.pl (np. Pakiet bez limitu slotów, 1Gb ram ~10% cpu) coś już trochę z wyższej półki: pukawka.pl (pakiet bez limitu ram 4 sloty).

Albo zrób na komputerze po przez localhost: )

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Osobiście polecam ci kupić vps np: z ovh czy minthosta i postawić na nim serwer taniej i wydajniej niż na jakimś marny hostingu. dodatkowo możesz postawić serwer ts3 lub muble są mało zasobożerne.

MQaM4O1.png

Opublikowano

Pod swoją adekwatną cenę, to hosting Pukawka.pl byłby dosyć dobrym wyborem, jeżeli masz akurat tyle na niego pieniędzy. Hosting ceni się dobrą opinią, dobrymi maszynami oraz dobrym i szybko odpisującym Supportem.

Jeżeli sobie życzysz tańszy hosting, to popatrz hostingi Enderchest lub FiberHost.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o banalny hosting: enderchest.pl (np. Pakiet bez limitu slotów, 1Gb ram ~10% cpu) coś już trochę z wyższej półki: pukawka.pl (pakiet bez limitu ram 4 sloty).

Albo zrób na komputerze po przez localhost: )

Wlasnie jest maly problem kupilem ten serwer 1gb ramu 10%CPU i serwer ciagle mi sie crashuje i nic nie sie da z tym robic a support wymaga jakiegos konta piermium u nich aby na tego typu pytanie odpowiedzieli...

Opublikowano

Bo gdybyś kupił u nas, to wszystko jest w cenie.
No i co Ci po "niższej cenie"?

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Jeżeli kupujesz nowy serwer na enderchest to za każdym razem serwer sie crashuje i nie chce odpalić w takiej sytuacji pomaga tylko support, ale skoro mówisz że trzeba jakieś konto premium no to odradzam. Pozostaje pukawka.pl i slotex.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...