Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Najlepszy skrypt do Yasuo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://elobuddydb.com/link/70?github 1

http://elobuddydb.com/link/121?github 2

Tak btw, jak chcesz być odpalony to nie graj postaciami na których nie ma to sensu i jeszcze na elobuddy, każdy na tym forum ci powie że jak chcesz mieć free elo to pickujesz kaliste. (ale to tylko moje zdanie)

Kalista zbyt wykrywalna jest imo, to samo się tyczy Syndry czy Cassio. Ja bym polecił Ci coś, co nie ma aż tak skomplikowanej mechaniki. :D

Opublikowano

Kalista zbyt wykrywalna jest imo, to samo się tyczy Syndry czy Cassio. Ja bym polecił Ci coś, co nie ma aż tak skomplikowanej mechaniki. :D

Możesz mi powiedzieć po co czitujesz w grze? Jaki jest sens ukrywania tego że używasz programów trzecich??  o.O Bana dostaniesz prędzej czy później, nie ma znaczenia jaką postacią grasz. 

Opublikowano

Kalista jest mało wykrywalna. Jedynie evade i exploit na skoki. A co do yasuo to nie polecam żadnego. Przeciętny gracz zagra lepiej niż te skrypty.

Opublikowano

czytam i oczy mi krwawią... @Diana97 największe bzdury... nie ma znaczenia czy to widać, że cheatujesz czy nie... nawet jakby ktoś Cie nagrał i wysłał do riotu to nic z tego nie będzie... jedyna szansa na bana to wykrycie injectu w grze i oflagowanie... tak jak w przypadku L#. 

@ManiekSpecjalny kolejny znawca... każdą postacią możesz dużo zrobić jeśli jest tylko dobry skrypt. Zostając w temacie yasuo ma to bardzo dużo wspólnego. GosuMechanics ma automatyczną scianę plus uniki z E więc świetnie się nim gra i carruje, więc sens grania na nim jest jak najbardziej słuszny. Jeśli nie potrafisz grać yasuo nawet na skrypcie to albo nie masz rąk albo jesteś umysłową amebą. (to nie obraza tylko porównanie)

x

Opublikowano

@sLnLn

Lol, może +5% dla pana za flamewar? 

I żebym ja nie dostał ( xD), nie grałem yasuo na skryptach tylko dałem koledze linki tak jak chciał więc...
@Kacki

Opublikowano

@sLnLn

Lol, może +5% dla pana za flamewar? 

I żebym ja nie dostał ( xD), nie grałem yasuo na skryptach tylko dałem koledze linki tak jak chciał więc...

@Kacki

jaka konfitura :v jeszcze dodaj nick administratora MPC. 

Co do tematu to chciałbym dodać, jeszcze, że niedługo będzie update gosu które będzie działać lepiej wraz z Evadee więc warto czekać. 

x

Opublikowano

czytam i oczy mi krwawią... @Diana97 największe bzdury... nie ma znaczenia czy to widać, że cheatujesz czy nie... nawet jakby ktoś Cie nagrał i wysłał do riotu to nic z tego nie będzie... jedyna szansa na bana to wykrycie injectu w grze i oflagowanie... tak jak w przypadku L#. 

@ManiekSpecjalny kolejny znawca... każdą postacią możesz dużo zrobić jeśli jest tylko dobry skrypt. Zostając w temacie yasuo ma to bardzo dużo wspólnego. GosuMechanics ma automatyczną scianę plus uniki z E więc świetnie się nim gra i carruje, więc sens grania na nim jest jak najbardziej słuszny. Jeśli nie potrafisz grać yasuo nawet na skrypcie to albo nie masz rąk albo jesteś umysłową amebą. (to nie obraza tylko porównanie)

Ma znaczenie (w przypadku gdy gracz korzysta z evade lub z orbwalkera).

Co do injectu to orbwalker z L# byl niedawno(?) wykrywalny na podstawie tego samego odstepu czasu miedzy klikaniem, oraz iloscia klikniec na sekunde. EB od poczatku istnienia nie mialo z tym problemow.

@topic

GosuMechanics Yasuo jest jak na ta chwile najlepszy.

Unsigned Yasuo nie byl dawno aktualizowany, a szkoda.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Ma znaczenie (w przypadku gdy gracz korzysta z evade lub z orbwalkera).

Co do injectu to orbwalker z L# byl niedawno(?) wykrywalny na podstawie tego samego odstepu czasu miedzy klikaniem, oraz iloscia klikniec na sekunde. EB od poczatku istnienia nie mialo z tym problemow.

@topic

GosuMechanics Yasuo jest jak na ta chwile najlepszy.

Unsigned Yasuo nie byl dawno aktualizowany, a szkoda.

ale pomyśl, jak mógłby mieć z tym problem jak EB napisał Hellsing który cały czas pomagał w takich problemach jodusce? Hellsing od samego początku pisania tego programu wiedział czego nie robić. Dlatego uważam, że tutaj EB ma przewagę, niestety cały czas muszą pracować nad core który aktualnie zostawia wiele do życzenia. 

x

Opublikowano

Według mnie na taką postać jak Yasuo skrypty są niepotrzebne.. Jest to postać, która wymaga czasu i wprawy jedyne co jest przydatne to użycie ściany wiatru... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...