Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór postaci, zarobek, wybór nicku

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Łowca czy Czarodziej? Opiszcie te dwie podklasy:*. Kto się nie znudzi?

2. Jak można zmienić nazwe strażnikow (w grupie aion barus widzialem zdj z zmienionymi nazwami straznikow)

3. Jak dodac sprzedawcow do apartamentu?

4. Jak w krótkim czasie zarobić nie dużą ilość kinah?

5. Poszukuje jakiegoś spisu/zbioru fajnych nicków. Mam łowce o nicku Nesterin i ciągle sobie w głowie powtarzam ten nick i nwm czy fajny czy nie. Chcialbym taki aby spodobal mi sie i zebym ciagle nie myslal o nim.

Opublikowano

Przeraża mnie to... jeszcze mamy wam nicki wymyślać? Najlepiej wszystko podać na tacy, przegryźć i dać wam tą przeżutą papkę. Sami nic nie potraficie,nawet pomyśleć, a tym bardziej spojrzeć do poradników, przejrzeć forum, wpisać w google, bo to za trudne.

A może ja mam zły dzień -.-. Jakiś modek może usunąć ten post.

Opublikowano

Ja się nie dziwię.. 

Ogólnie to gdy doczytałem 5 pytanie, to rano zwątpiłem by coś napisać... 

Odpowiadając na 1 pytanie - nie da się powiedzieć jaka postać dla Cb będzie lepsza. O plusach i minusach danych postaci możesz poczytać w innych tematach. 

Jeśli grałeś w jakieś gry lub z filmików bardzie wpadają Ci w oko postacie magiczne, to wybierz czarodzieja  -  robi duży dmg, natomiast ( jak dla mnie ) minusem dość istotnym jest to, że ma bardzo mało defa przez to, że lata w szmatach i bardzo długo rzuca skile w porównaniu do chociażby łowcy. 

Łowca ma więcej defa bo lata w skórze, dmg jednorazowy ma mniejszy ale nadrabia bardzo szybkością ataku więc dmg się w miarę wyrównuje. 

Opublikowano

­a jak dla mnie, to każda postać jest dobra, wystarczy mieć na nią eq. Nieważne jak bardzo bym ogarniał swoją klasę, bo i tak przegram z jakimś nieogarem, który ma wszystko full na full.

Opublikowano

Chodzi mi o to że nie umiem sobie dobrać nicku a szukam go od tygodnia. Po wygooglowaniu z kolei jest ich za dużo i trudno mi jakiś dobrać. Wiec pytam o was nicki dla sorca

Opublikowano

Ale stary... bez owijania w bawełne... czy Ty naprawdę nie widzisz jak bardzo idiotyczne pytanie zadajesz?...  Tym bardziej pisząc '' nick dla sorca '' tak jakby to od klasy zależało jaki nick komu pasuje...  Wpisz swoje imie i będziesz miał po kłopocie... a jeśli Ci obojętne to wpisz FiuFiuTralala.. Masakra..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...