Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile moze kosztowac wymiana wyswietlacza w lg g3s?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Spadł mi LG g3s, zbił sie wyswietlacz, do tego wylał, dotyk na 99% dziala. Na gwarancje nie przyjeli. Ile moze kosztowac naprawa, i czy ogolnie warto naprawiac (czy w cenie naprawy nie ma czegos ciekawszego, mysle, ze koszt naprawy nie bedzie niski ;/). 

Opublikowano

Rozumiem, że wyświetlacz + dotyk? Koło 500 zł, może nawet więcej.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

@KruszakPL Dlaczego akurat ten telefon? Jestem zielony w tych sprawach. Polecasz go, bo sam go masz (zalozyles temat nt klapki do niego). Ma wiekszosc negatywnych opinii, ogolnie nie polecany. 

refresh

Jakies telefony do 500, wymagania: snapchat, facebook itp musi chodzic w miare plynnie, reszta systemu tez, z 4.5' lub wiecej, wyswietlacz chociaz sredni, aparat taki, ze po zrobieniu zdjecia kartki da rade przeczytac co pisze(czesto potrzbeuje zrobic zdjecie czegos do przeczytania)

Opublikowano

Według mnie jest on spoko, trochę cicho gra muzyka ale wogóle nic się nie tnie gram w wymagające gry i nie ma lagów aparat w miarę niby 5mgp ale działa jak 3mgp(przynajmniej w wypadku mnie) snapchat i Facebook działają mi bez zarzutów

Opublikowano

Do tej sumy raczej nic dobrego nie dostaniesz. Ja na twoim miejscu kupiłbym z internetu koło 300-400 i dał jakiemuś panu do zrobienia ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Masz 500zł, sprzedaj g3s i masz z 650 powiedzmy, dołóż trochę, poczekaj jakiś czas jeśli masz zastępczy telefon i masz jakieś 800zł a to zmienia rzecz postać :D 

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...