Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini Smurf

Lumek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Nigdy nie sądziłem, że kiedykolwiek przyjdzie mi napisać taki temat, ale cóż.. warto spróbować. Obecnie mam sporo obowiązkow: szkoła, prawo jazdy, dom itd. Na moją niekorzyść niedługo jest koniec sezonu,

zostałem z marnym s2 ktory prawdopodobnie ewoluowałby w golda, ale czas nie pozwla.. jeśli znajdzie sie jakas osoba ktora sie nudzi i lubi posiedziec troche przed komputerem, moge na te 2 tyg udostepnic swoje konto ktore posiada prawie wszystkie postacie oraz wiele skorek. Nie obchodzi mnie czy grasz na cheatach czy nie, ważne aby twoje doswiadczenie bylo na wyższym poziomie niż moje( chodzi o gre xD)

Pozdrawiam. Piszcie PW, w temacie.

Opublikowano

Przecież jak cie nie obchodzi czy gra sie na haxach czy nie...

to wyjście z Ślvera2 do Golda to jest tylko z kilka gier...

niektóre osoby przez te 2 TYGODNIE bez problemu wbiłyby tam Diaxa :P... tylko raczej nikt tego dla ciebie nie zrobi za darmo...

pobierz sobie BoL-a masz na MPC możliwość uzyskania pomocy aby zainstalować go... ja osobiście z BoL-em

nie pomogę bo nie używam haxów... ale z nim bez problemu raczej wbijesz sobie tego golda ;x

jak widziałem tamtą Cass na haxach to "lel" xD więc myślę że każda twoja gra będzie wygrana :P

Opublikowano

jak było tak łatwo jak mówisz to już był bym challangerem

Chodzi ci o 2 tygodnie do diaxa 

czy chodzi ci o to że haxy mało pomagają ?...

dobry gracz bez problemu wybije konto z bronzu do diaxa w kilka dni...

a co do haxów... to prawda ;x jak jest się specjalnej troski i nie ogarnia się podstaw gry

to nawet robienie izi penty nie da ci wygranej...

tym bardziej że ludzie z platyny/diaxa potrafią już myśleć więc sam fakt że bol ci pomaga to za mało ;x...

nie zmienia to faktu że jeśli grasz na haxach i coś tam sam potrafisz...

to wyjdziesz szybko wyżej... a my mówiliśmy o poz. Ślvera/Golda... 

//Edit: błędy ;x...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...