Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje sponsora

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

WIem ze taki temat juz byl poruszany ale nie moglem znalesc :P. A wiec przez ostatnie miesiace mojej nieobecnosci pracowalem nad projektem Last Chaos i postanowilem sie skontaktowac z adminem Hysteria LC i zaczac współpracowac. Powrot Hysterii moze byc hitem i zdobyc popularnosc :). Jesli jestes zainteresowany i jestes w stanie zaplacic za serwer to napisz do mnie na piv a sie napewno odezwe. 

Mozemy zaoferowac % z donacji i dostep do bazy jesli wymagane. 

Opublikowano

No bez jaj serio xD 20$ to nie duzo xD
Nie zeby cos ale to juz jest zabawne ze za post wyzej kolega @KarmelX otrzymal warna, no ale coz jak moda sie dostaje teraz za bycie dziewczyna gma.. to juz inna bajka. (Tak to mowa o Tobie @Karusia )

Ten dzial jest martwy a post wyzej nie jest off-topem, to wlasciwie nie mozna juz sie tu wgl odezwac? Niedorzeczne.

Co to tego serwera, watpie aby stal sie "hitem", bez kompetentego zespolu nici z planow (tym bardziej skoro szukacie sponsora, gdy mozecie spokojnie zainwestowac te 20$).

Co do ostatniego wersu twojej wypowiedzi, ze sponsorem raczej sie powinno zawrzec umowe pisemna (tak tak, swiat biurokracji). Danie dostepu do bazy danych jest duza glupota i brakiem doswiadczenia administracji tego serwera, sponsorowi chodzi o zyski jakie wyniesie ze swojej inwestycji (nie koniecznie materialne) a nie dostep do jakiejs bazy danych.

POWODZENIA

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...