Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeden film z tvn.

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć, kiedyś przed ugotowanymi oglądałem film w ktorym chyba było dwóch bliźniaków siostra i matka. Matka sie rozeszła z ojcem i sie przeprowadzili gdzieś do domu wśród lasu. Jeden z bliżniaków (lub obaj, dawno to oglądałem) dowiaduje sie od jakiś stworzeń że te złe stworzenia szukają jakiejś księgi dzięki której będą niepokonani. Aby t e stworzenia zobaczyć trzeba było poddać sie opluci tego dobrego stowrzenia, bo inczej byli niewidzialni. Ci bliźniacy próbowali bronić tą księgę, a sam dom otaczała jakaś bariera orchonna, którą stowrzył poprzedni własciciel ktory uratował swoją córkę sam oddając swoje życie, okazało sie, że trafił gdzieś gdzie był spokój i nic nie wiedział. Ci źli dopadli raz tego chłopca z ta księgą u zabrali mu pare kartek gdzie był przeis na cos co mozna zniszczyć tą barierę ochronną.

A skonczyło sie tak, ze ten dobry ktory opluwał ich aby wszystko widzieli zjadł tego złego, bo sie zamienił w ptaki z ten dobry własnie jadł te ptaszki. xD

ps; Wiem, ze to chaotycznie opowiedziałem, ale bardzo chcę obejrzeć ten film. Prosze o nadesłanie tytułu. :)
btw. sorka za ew. błedy na szybko pisze.
@Valze ty moze znasz. :)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...