Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z AWP

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

itam.Mam pytanie odnośnie awp bo może robie to źle :D Wychylając się z awp np w lewo idę trzymając A przed strzałem puszczam A klikam D i strzelam.Pytanie jak kliknę D odrazu jak najszybciej strzelam? Czy chwilkę czekam aż celność się ustabilizuje? Bo nie wiem ale często mi to niewychodzi może dlatego że przytrzymuje D i po jakimś czasie strzelam przez co jestem w ruchu nie wiedząc o tym.

Rekrut
Opublikowano

Jeżeli idziesz w lewo, a chcesz szybko strzelić musisz przytrzymać D na jakiś czas - sam musisz sobie wyćwiczyć kiedy dokładnie oddać strzał, żebyś był jak najbardziej celny.

Opublikowano

Polecałbym także chodzenie na kontrolu, niby wolne a jednak celne ;) To jest najbardziej praktyczne kiedy przeciwnik jest dosyć daleko i ma broń szturmową, jednak kiedy przeciwnik ma awp/scout nie zdaje to egzaminu gdyż zauważy cię pierwszy

Opublikowano

Jeżeli idziesz A wcelowany z AWP i zobaczysz przeciwnika po czym stajesz i strzelasz to jest błąd - wtedy jeszcze celownik się nie ustabilizuje i strzał nie będzie celny chociaż jak wiecie CS:GO ma swoje uroki i możesz trafić ;) 

Natomiast jeżeli chcesz szybko ustabilizować trajektorie lotu kul no to idąc A musisz po prostu kliknąć D gdy staniesz i wtedy bardzo szybko możesz oddać strzał wiele szybciej niżbyś czekał po samym A.

Nie wiem czy coś zrozumiesz po tym ale jak tak to będzie dobrze :D

Opublikowano

jak ktos jest w ciebie wcelowany to zawsze wychylaj sie na kucaku

np stoisz na midzie ct z awp i terro idzie gala

sprawdzaja mida

zauwazyli cie

awp zostaje w ciebie wcelowana

wychylasz sie na kucaku i twoje cialo zajmuje mniej miejsca

na kucaku jest jeszcze wieksza celnosc jak jestes w ruchu

zwykle 3/4 sytuacje ugrasz w ten sposob niz gdybys wychodzil bez kucaka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...