Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

więc w tym temacie chciałbym powiedzieć wam jak zarobić ogromne ilości yang na Metin2 Pl zaczynajmy!!!

potrzebne rzeczy:

- 4 konta na serwie na którym chcemy zarobić

- EasyMetin2 pl

- FishBot

- około tydzień czasu (ja osobiście w 2 dni grania na serwie uzbierałem na tygre +9 fms +9 i aure m2 xDD )

Co robimy:

włanczamy 3 konta na exp bocie i idziemy expić:

- exp kontem 1 i jego dalsze losy:

(eq zdobędziecie w miarę expa noście to co wam dropnie lub kupcie sobie coś )

(ustawcie w exp bocie żeby wam nie sellał itemów +4 + i z bonami (bony na pż :))) ) i żeby kupował sobie poty i szedł do miasta gdy ma full eq i gdy zabraknie potek czerwonych (skilli nie używamy na bocie )

do 5 lvl sami expimy robimy misje na zbroję tarczę i broń

do 15 lvl - pieski, wilki i dziki (bez niedźwiedzi chyba że macie eq)

do 20 lvl - niedźwiadki, dziki i wilki

do 25 lvl - zaprzy. w m2

do 30 lvl - silne dzikusy m2 po 1 grupce (wyłączamy w exp bocie funkcje przyciągania i blokowania m00bów )

teraz właśnie wyłączamy exp bota i włączamy z normalnego metina

po osiągnięciu 30 lvl postacią pobieramy FB i idziemy łowić. Kupujemy wedke przynęty i wł. FB

ustawienia FB:

- zakładka Hauptmenu: czas w pierwszej rubryce (2500) a w drugiej (2700)

- zakładka Optionen: zaznaczamy pierwsze 4 kwadraciki ( Bei Rod aufstehn ; Fische Offen ; Kleine Fische ; Autoflustern )

- zakładka Erweitere Optionen: zaznaczamy Haarfarben/Bleich

- exp kontem 2 i jego dalsze losy:

- stawiamy go w m1 przy kowalu i włączamy bota (ustawiamy max odległość [chyba że są zwierzaki jakimś cudem w okolicy] i ustawiamy blokowanie m00bów (na CH handlu czyli zazwyczaj CH2 )

- exp kontem 3 i jego dalsze losy:

- stawiamy go w m1 przy dozo i włączamy bota (ustawiamy max odległość [chyba że są zwierzaki jakimś cudem w okolicy] i ustawiamy blokowanie m00bów (na CH handlu czyli zazwyczaj CH2 )

- exp kontem 4 i jego dalsze losy:

- ustawiamy exp bota i expimy nim do upadłego w m1 na pieskach dzikach i wilkach ale to robimy jak już doexpiliśmy 1 kontem 30 lvl (liczymy na marmurki )

gdy uzbieramy itemki to je sellamy i wyjdzie nam minimum 20kk na tydzień (strasznie zaniżyłem )

jeżeli wam nie działa Exp/Fish- Bot to polecam zapoznać się z tym tematem: Hackshield Remover 1.0

Tut by mikas

Dziękuję i życzę wam miłego zarabiania pytanie proszę składać w tym temacie liczę na dużo + bo się sporo napisałem i napracowałem tworząc ten Tut

Opublikowano

nie, nie lepiej nie mówię tu o jakichś chińskich (czeskich ) botach bo nie mam do nich dostępu jak narazię i nie znam FB który łowi ryby 10 kontami naraz jeśli znasz to podaj i powiedz mi po jakim czasię cie loga czy wyłancza ci metka/ bota

Opublikowano

Poradniczek pieknie napisany, pomysl tez dobry, ale wiekszosc osob to zna :P Dodam, ze ja moim sposobem zarobku mialem 20kk na dzien a nie tydzien :P

Opublikowano

a gdybyście dokładnie przeczytali tam jest napisane że strasznie zaniżyłem bo po 2 dniach z 50kk zarobiłem

Opublikowano

eh było już dużo poradników o tym fb ale mam pytanie po hu* pod dozo stawiać to będą tylko same śmieci bo pod kowalem to rozumieniem ktoś np ulepsza fms na+6 i nie kliknie na kowala a chce to szybko zrobić i go wyrzuci a my mam go w eq

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

jeżeli uważasz że po chuj pod dozo to powiem ci jaki miałem pod nim drop: stal dla woja +4, parta, magnet, pigułki krwi, opaski zapomnienia itp. itd.

Opublikowano

Słuchajcie...

Tych sposobów może być naprawdę wiele, a wszystkie przy użyciu EasyMetin2 pl...

Ten też jest nie zły :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

ale ten poradnik jest zupełnie o czymś innym a poza tym już nie będę pomagał wam na tym forum bo pisząc tego Tut'a liczyłem na jakieś + a tu co?? same - więc to mi się nie opłaca i bug na PL zostawię tylko dla siebię (kolega mi go zdradził i teraz trzepię kasę ) więc żegnam się z wami bo to mój ostatni post na tym forum nq.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...