Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzian

domintokomin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dsz_seria_oblicza_geografii_ZP.png

Znam tą książkę bardzo dobrze, miałem ją w 2giej zawodówce, miałem geografie w 2giej zawodówce - rok szkolny 2013/2014. A teraz skończyłem szkołę.

A z czego masz sprawdzian? Z jakiego materiału?

PS. Klasa jutro Ci podziękuje 'że taki uczeń, że nie pomógł'.

Nie piszę się takich tematów na ostatnią chwilę. Miałeś sprawdzan zapowiedziany z 7-14 dniowym wyprzedzeniem a Ty dzisiaj piszesz temat - dzień przed sprawdzaniem? No to gratulacje dla Ciebie. :)

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Witam :) Ma ktoś może odpowiedzi do sprawdzianów z nowej ery "Oblicza geografii" 2 zakres rozszerzony lub wie skąd można zdobyć? :D Jutro sprawdzian, a klasa na mnie polega, ze je zdobędę :D

Możesz kupić z allegro książkę nauczyciela z odpowiedziami ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Możesz kupić z allegro książkę nauczyciela z odpowiedziami ;)

I co mu to teraz da? Kolega ma dzisiaj sprawdzian, a napisał wczoraj temat tutaj na tym forum. :)

To nic nie da - poważnie Ci mówię. Cała klasa przez kolegę będzie poprawiała, bo kolega ich zachciało mu się pisać tematy dzień przed sprawdzaniami i widać tego skutki. Na ostatnią chwilę takich rzeczy się nie robi.

To na tyle z tego postu.

6BhO6OQ.png

Opublikowano

I co mu to teraz da? Kolega ma dzisiaj sprawdzian, a napisał wczoraj temat tutaj na tym forum. :)

To nic nie da - poważnie Ci mówię. Cała klasa przez kolegę będzie poprawiała, bo kolega ich zachciało mu się pisać tematy dzień przed sprawdzaniami i widać tego skutki. Na ostatnią chwilę takich rzeczy się nie robi.

To na tyle z tego postu.

Klasa niech się nauczy, a nie korzysta z gotowców. A taka książka nauczyciela jest dobra, jak nie na ten, to na inny sprawdzian.

Opublikowano

Ja to jak szukałem kiedyś sprawdzianów to parę dni przed a tak to masz lipe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klasa niech się nauczy, a nie korzysta z gotowców. A taka książka nauczyciela jest dobra, jak nie na ten, to na inny sprawdzian.

...

No ale klasa się na nim poległa:

Witam :) Ma ktoś może odpowiedzi do sprawdzianów z nowej ery "Oblicza geografii" 2 zakres rozszerzony lub wie skąd można zdobyć? :D Jutro sprawdzian, a klasa na mnie polega, ze je zdobędę :D

Tyle w temacie.

6BhO6OQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...