Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] System Kostiumowych Pieczęci - Triadica.pl

Triadica.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4550314348789171366194.png

Witam społeczność MPC,

chciałbym zaprezentować nowość na naszym serwerze, która jest już od pewnego czasu dostępna na globalnych serwerach. Jest to mianowicie
System Kostiumowych Pieczęci. Dzięki temu unikniemy sytuacji zajętego slotu w podstawowym ekwipunku. A więc mamy możliwość założyć Rękawica złodzieja70043.png oraz Pierścień Doświadczenia 70005.png, będąc na wierzchowcu. Kiedyś taka sytuacja nie była możliwa. Dodatkowo, nie musimy otwierać okna kostiumów, aby ubrać pieczęć, lub zdjąć. Wystarczy stara ale jara kombinacja klawiszy CTRL + G

Zapraszamy również na naszego FaceBooka, aby dowiedzieć się o innych nowościach i dacie startu serwera.
( www.facebook.com/Triadicapl )
9764714348803461366194.png

210601445172486142351.png

Dziękujemy za poświęcenie nam chwili swojego czasu, Administracja Triadica.pl

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Opublikowano

Uwielbiam kiedy o takich sprawach wypowiadają się ludzie którzy nie potrafią użyć mózgu xD

xD

O K***A JAKIE SMIESZNE, ZACYTOWAŁ MOJE SŁOWA KOMPLETNIE BEZ SENSU xD XD xD

AHAHAHAHAHAHA xD

Ja p******e, niektórych naprawdę pojebało.

Opublikowano

xD

O K***A JAKIE SMIESZNE, ZACYTOWAŁ MOJE SŁOWA KOMPLETNIE BEZ SENSU xD XD xD

AHAHAHAHAHAHA xD

Przypierdalac sie do Triadicy a nie prypierdalac sie do age of gantia, to jest śmieszne. :P

Opublikowano

xD

O K***A JAKIE SMIESZNE, ZACYTOWAŁ MOJE SŁOWA KOMPLETNIE BEZ SENSU xD xD xD

AHAHAHAHAHAHA xD

W szczególności Ciebie? :)

Przypierdalac sie do Triadicy a nie prypierdalac sie do age of gantia, to jest śmieszne. :P

No niestety, ale mnie to nie rusza. :P

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

A też się tym chwalili? xD

Wiesz, w zasadzie to w dupie mam czyje to, mogłoby być nawet Putina, pokazywanie czegoś co robi się kilka minut i nie jest niczym nowym jest śmieszne, tylko ktoś kto ma niewiele do zaoferowania robiłby coś takiego.

Opublikowano

A też się tym chwalili? xD

Wiesz, w zasadzie to w dupie mam czyje to, mogłoby być nawet Putina, pokazywanie czegoś co robi się kilka minut i nie jest niczym nowym jest śmieszne, tylko ktoś kto ma niewiele do zaoferowania robiłby coś takiego.

Nie wiem czy to ale tu jest cos przydatnego, 90% tematów gantii jest proste, niepotrzebne i kiepskie. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...