Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika, RAM, Zasilacz i Obudowa.

MrMistrzupl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś pisałem temat o tym co wymienić w komputerze , aby  Wiedżmin 3 odpalił  w full hd. W moim życiu nastąpiły pewne wydatki  i  muszę się zapytać jeszcze raz co wymienić.

Mój sprzęt (gotowiec alert) :http://www.euro.com.pl/komputery-stacjonarne-pc/fujitsu-esprimo-ph320-e85-i5-4430-4gb-1tb-r9-255-w8-office.bhtml#opis

Koniecznie chcę zmienić obudowę, bo moja obecna jest że się tak wyrażę paskudna.

Zdjęcia z CPU-Z odnośnie ramu :  http://i.imgur.com/zW17Knb.png

Budżet to około 1500 zł ewentualnie 1600zł na wszystko razem.

Całość ma być z jednego sklepu. Sprzęt będzie składany przez osobę znającą się na takich rzeczach. 

Opublikowano

Może być to sprzęt używany? Dostałbyś lepsze podzespoły. Przykładowo używany GTX970 + jakiś fajny zasilacz i odpaliłbyś każdą gierkę na wysokich lub najwyższych detalach (sam mam i5 2400 + 4GB RAM + GTX970 + monitor FHD  więc wiem co mówię). Z nówek pewnie GTX960, można by wtedy dołożyć 4GB pamięci RAM i jakąś budę za 100-200zł bo ta nie jest najlepsza

Opublikowano

Może być to sprzęt używany? Dostałbyś lepsze podzespoły. Przykładowo używany GTX970 + jakiś fajny zasilacz i odpaliłbyś każdą gierkę na wysokich lub najwyższych detalach (sam mam i5 2400 + 4GB RAM + GTX970 + monitor FHD  więc wiem co mówię). Z nówek pewnie GTX960, można by wtedy dołożyć 4GB pamięci RAM i jakąś budę za 100-200zł bo ta nie jest najlepsza

TAk sprzęt może być używany. Podałbyś linki do obudowy ramów i tej karty graficznej.

Sorry że taki odkop ale nie miałem dostępu do internetu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...