Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić CZYSTY koniec slidera ?

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,jak zrobić czysty koniec slidera ?

Wrzuciłem czyste zdjęcie z nazwą sliderendcircle.png i zamieniłem w folderze se skinem i nadal nie jest czysty dlaczego ? 

Opublikowano

wersje osu zmień na bete

@@

a jednak nie... sprawdziłem na stabilnej też już to działa, wczesniej nie działało.

jak masz stabilna (fallback) to zmień na stabilną, betę albo ekseprymentalną - na tych działa.

@nevil112

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Nie działa.

PS:

Dlaczego jak gram na zwykłej wersji osu to czuje że gram na 20/25fps a na eksperymentalnej z 60/70 [wszedzie psze mi ze mam +200fps] pc mam nawet dobrego 

Gdy gram na zwykłej cudem przechodze 3/4* a na eksp 4/5* wale

Opublikowano

Nie działa.

PS:

Dlaczego jak gram na zwykłej wersji osu to czuje że gram na 20/25fps a na eksperymentalnej z 60/70 [wszedzie psze mi ze mam +200fps] pc mam nawet dobrego 

Gdy gram na zwykłej cudem przechodze 3/4* a na eksp 4/5* wale

Wersja beta i eksperymentalna ma lepszą optymalizację silnika. Nie warto grać na stabilnej.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Mi osobiście na stabilnej, becie i eksperymentalnej chodzi fatalnie, niby fps stałe 120, ale widać, że coś jest nie tak. Za to na wersji fallback chodzi idealnie...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja tak jak jaras gram na fallback i śmiga wszystko płynnie. Na eskperymentalnej i becie czuć te różnice podczas gry (przynajmniej w moim przypadku). Spróbuj ustawić limit do 240fps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...