Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wybrać języka polskiego

charlie120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio miałem robiony format. Po nim zainstalowałem steama i dote2 i tutaj jest problem otóż nie mogę wybrać języka polskiego. Mam tylko 4 do wyboru (chiński, angielski, koreański i rosyjski). Da się jakoś zmienić język inaczej niż w ustawieniach ?

IDcncno.png

Opublikowano

Podejrzewam, że Reborn nie posiada języka polskiego w ustawieniach. Ja jak i znajomi również mamy angielski jako domyślny więc albo wyjdzie aktualizacja, która doda język Polski albo czas pobawić się ustawieniami i sprawdzić czy aby na pewno gdzies nasz narodowy język nie jest ukryty. 

Opublikowano

Podejrzewam, że Reborn nie posiada języka polskiego w ustawieniach. Ja jak i znajomi również mamy angielski jako domyślny więc albo wyjdzie aktualizacja, która doda język Polski albo czas pobawić się ustawieniami i sprawdzić czy aby na pewno gdzies nasz narodowy język nie jest ukryty. 

Okej. Dzięki za wiadomość.

Temat close.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...