Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start gry na globalu, najlepsza postać pvp

ShevrillHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się zaczynać od nowa na globalu nie wydając grosza np. na Negrosie, jeśli tak to dlaczego? Czy global nie upadnie za jakieś 3 lata, bo z tego co widzę ludzi coraz mniej.

Jaka jest aktualnie najsilniejsza postać pod pvp na najwyższych levelach?

Opublikowano

Opłaca się zaczynać od nowa na globalu nie wydając grosza 

W co Ty wierzysz.. oczywiscie ze nie... jak już to tylko dla rekreacji i dla poczucia troszkę starego stylu, chociaż nawet o to trudno już na globalu...

Najsilniejsza postac mental / hiler / bm 

w zasadziewszystko jest silne jak tylko potrafisz dobrze zagrać i zrobić eq. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

W co Ty wierzysz.. oczywiscie ze nie... jak już to tylko dla rekreacji i dla poczucia troszkę starego stylu, chociaż nawet o to trudno już na globalu...

Najsilniejsza postac mental / hiler / bm 

w zasadziewszystko jest silne jak tylko potrafisz dobrze zagrać i zrobić eq. 

Od dłuższego czasu nie ma żadnego konkretnego hard priva, a dorobienie się od zera 75 wp pod dt ile mniej więcej czasu zajmuje ?

Opublikowano

Od dłuższego czasu nie ma żadnego konkretnego hard priva, a dorobienie się od zera 75 wp pod dt ile mniej więcej czasu zajmuje ?

w dzisiejszych czasach 2,3 dni nawet 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Mi chodziło od zera bez eq, 2,3 dni to ledwo 35 wbije

Wbij i sprawdź jak nie masz nic do roboty.

Co do czasu ile to ci zajmie to nie słuchaj ludzi tutaj, bo:

-oni biorą pod uwagę to, że od razu znajdziesz to chcesz kupić, w tej cenie jaka ci odpowiada (nie pomyśli nikt, że czasem szuka się cały dzień itemka, który ci odpowiada)

-myślą, że będziesz 14 godzin grać, a w nocu puścisz bota

-pewnie uważają, że na kilku osobnych kontach będą boty, które ci zarobią na eq 

itd.

W 2, 3 dni pewnie tego nie zrobisz ale wbij i sprawdź. Ja czasem lubię wbić tylko po to żeby sobie przypomnieć jak to się grało bez pelerynek, bijąc tylko 3 grupki na raz, bez kompletnego i ulepszonego eq. 

Opublikowano

Mi chodziło od zera bez eq, 2,3 dni to ledwo 35 wbije

Wbijesz z 50 spokojnie grając 4-5h dziennie.

Liczę to z EQ, w dzisiejszych czasach większym problemem jest zrobienie skilli do G.

Ja osobiście podnoszę tylko Aury (i ostrza jak mam dużo miejsca w eq). - mówie o wypadzie na mordeczki.

Zrobienie takiego WP'ka do DT to nie taka prosta rzecz jak na privie, podstawowa różnica po za privem i pl'em jest taka że na PL'u musisz kuć obronę, a na privie najebiesz sobie pż jak głupia, absów na strzały itd, rosa od handlarza i elo na górze. Ja musiałem wysprzedać w c**j itemów z głównej postaci, aby zrobić konkret wp'ka pod mordy. (Przez konkret rozumiem na jednym ostrzu zbicie 5-6 metków). Bo niektórzy się wybierają do DT bijąc 2 minuty metina morderstwa co nie ma najmniejszego sensu. A no i warto dodać że Metiny morderstwa w DT, są mocniejsze niż metki z piekła i zostały podkręcone jakiś czas temu, właśnie dlatego że byle gówniana postać sobie dropiła co chciała.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

­Moim zdaniem najsilniejsza postać do PvP to Mental, Sura BM i Body.

Na początku zrób Bodego i wbij 35 lvl zrób eq pod HP +6/7 i idź do M2 na metiny, jak zarobisz pieniądze na wyższe EQ + 7/8/9 to zrób postać którą chcesz grać np Sure BM.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy ja popylam na globalu, aktualnie na Etolinie niedawno zacząłem grać i ani razu nie ładowałem ani nie będę ładował w IS. Po prostu gram powoli nie maniacze też a coś tam powoli zdobywam ;) EQ +9 robię na swój lvl gdy tylko podexpiam postać co prawda jeszcze na niskim lvlu jest ale po czasie będzie wykokszona i to bez IS'u, teraz da się wiele więcej zdobyć niż kiedyś na PL'u poprzez sam czas i to jest prawda :) EQ wybonujesz jeżeli włożysz to po prostu wiele, wiele godzin :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...