Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Porównanie do konkurencji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

L# Cracked? Strasznie słabo wygląda, ogólnie żenada. Wywala bugsplaty na lewo i prawo. Jedyne co, to ma trochę lepszy orbwalk i evade, no i oczywiście więcej skryptów. Co do dodawania skryptów jest podobnie, tak samo jeżeli chodzi o jakieś zmiany w ustawieniach dla skryptów. Moim zdaniem EB powoli dogania L#, lecz brakuje jeszcze skryptów, bo stabilność i community jest znakomite. 

Opublikowano

OMG... EloBuddy dopiero co wyszedł, wiec to jest chyba normalne, że jest niedopracowane jeszcze.

Nie chodzi mi o to że jest nie dopracowane wiem że wyszedł bo grałem na nim w dniu premiery i do tego czasu przynajmniej mi nic nie crashuje 0 problemów z hakiem czasami problemy ze skryptami np focus

76561198342061369.png

Pomocnik
Opublikowano

Nie polecam elobuddy żeby na tym grać gdziekolwiek. Zawiesza się ciągle, znikają postacie, barony, ogólnie pełno bugów.

To chyba inny program używasz, mi nic nie znika, nic nie zawiesza, i o dziwo bugów nie mam.

Opublikowano

banlista troll?

W moim przypadku takie rzeczy się nie dzieją, raz tylko były crashe w ciągu gry jak wtedy coś zwalili, ale zostało to w miarę szybko naprawione.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Nie wiem co macie z tym ello buddy ze znikaja wam postacie itp ja gram od przedwczoraj i nic sie nie stalo a orbwalker u kalista jest porownywalny do L# tylko ten evede nie jest jakis znakomity ale da sie przezyc

Opublikowano

Nie chodzi mi o to że jest nie dopracowane wiem że wyszedł bo grałem na nim w dniu premiery i do tego czasu przynajmniej mi nic nie crashuje 0 problemów z hakiem czasami problemy ze skryptami np focus

Tia, co do tego focusu to chyba bug był chyba nawet wypisany w menu eb (SHIFT).

Co do bugsplatów to nie wiem czy na ten moment są, ale niedawno były z tym niemałe problemy jak gierkę wywalało co 10 minut.

Stabilność w miarę jest, ładne i przejrzyste menu zarówno w grze jak i przed nią w cliencie, najbardziej irytujące są bugi i skrypty, które na dobrą sprawę dopiero zaczynają się jakoś lepiej rozwijać.

giphy.gif

Opublikowano

Wszystko>EloBuddy>GoS
Taka prawda, i tak btw bugsplatów od rozpoczęcia przygody mam 0, crashy mialem kilka ale to tylko przez evadee. Skrypty są nawet w miare. Na zjebanych czasem się zdarzy że postać farmi kiedy przeciwnik stoi obok no ale cóż, to tylko program który dopiero raczkuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...