Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje team'u na serwer metin2 ! Nawet bez doświadczenia !

metinowiecxxxss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)
Poszukuje paru osób na serwer metin2 :
-GM'a 
-Administratora forum który będzie głównym administratorem 

-Paru moderatorów na forum

-Osoby która się dobrze zna na kodowaniu stron, umie zrobić dobre forum 

-Technika 

Szukam tych ludzi jeżeli chodzi o 3 pierwsze osoby Czyli Admin,GM,Moderator mogą to być osoby bez doświadczenia które nigdy nie były GM'em ani adminem ! 
Moje GG : 55535221

Opublikowano

Ale Ty jesteś poj3bany człowieku. Czy ty widzisz co piszesz? Który to już jest Twój temat? Tak ślepy i głupi jesteś że nie widzisz że NIKT nie chce z kim takim współpracować ? J3bnij się w czaszkę, ale rozpędź się i walnij baranka. Piszesz do uja Pana, mi na gg że robisz sam serwer, bo wszystko wiesz ! Za chwilę piszesz że jesteś sponsorem, za 10 min piszesz że jesteś technikiem i sam zrobisz od podstaw będąc w uj zieloną osobą. Nie masz zielonego pojęcia o prowadzeniu serwer-a jak i w 100% nie wiesz nawet jak się wgrywa questa. Sam szukasz kogoś z doświadczeniem TECHNIKA, krwa mać ! Człowieku, po co Ci technik z doświadczeniem jak on i tak Cie może w uja zrobić ? Skoro Ty nie masz zielonego pojęcia. Pewnie oferujesz siebie jako sponsor prawda? Jesteś w uj osobą popier, bo nawet 2 zł nie masz a ty chcesz aby prace były na chociażby vps.. 

Serdecznie nie polecam, pisałam z tą osobą ( nawet nie wie jaki serwer chce zrobić ). 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...