Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nulled

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie spełniasz "auth requirements"  ^^ 

a tak na poważnie to na SB piszą że ponoć żeby korzystać z L# potrzeba 21 punktów rep :)

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Wczoraj po wypuszczeniu cracka działało przejściowo, później już bugsplaty na okrągło a dzisiaj w********a stronę auth, który spełniam więc coś się tu ewidentnie pierdoli

Opublikowano

Trzeba 20+ repów. Wczoraj po skończonej grze zacząłem następną i wtedy zaczęło crashowac i otwierać stronę z authem. Dobiłem 5 repów i działa normalnie.

Opublikowano

To fake raczej, bo po 1 osoby z 20+ też wywala bugsplaty, po drugie było by to oficjalnie napisane... Tez mi wykurwia ten auth failed w ekranie ładowania

Mi w********a Bugsplaty na lewo i prawo. :v

Ale tutaj chyba nie o to chodzi. Trzeba mieć bodajże 20 + rep, żeby móc wgl. korzystać z tego L# a bugsplaty to już swoją drogą.

giphy.gif

Opublikowano

24 rep i są bugsplaty, więc tu nie o rep chodzi :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

ciężko wbić repa bo -50 lata ciągle.

Kurwiszony już 3 konta mi tak załatwili. Najlepsze, że już multi nie mogę zakładać a nie byłem banowany

Ktoś wie jak to obejść? Zmiana ip nic nie daje

Opublikowano

Kurwiszony już 3 konta mi tak załatwili. Najlepsze, że już multi nie mogę zakładać a nie byłem banowany

Ktoś wie jak to obejść? Zmiana ip nic nie daje

Miałam ten sam problem co Ty. Zainstalowałam Hotspot Shield, zrobiłam 3 konta i tyle. Jak chcesz, napisz na pw, pomogę ci jak zrobić takie konta w 2-3 minuty. :)

Opublikowano

Ja na ich miejscu pobanowałbym was wszystkich, bo nie jesteście normalnymi użytkownikami forum, tylko zwykłymi pijawami. Regulamin to regulamin, 0 tolerancji dla motłochu. 

Opublikowano

Ja się zastanawiam, po co im to? Jeszcze bym zrozumiał że reklamy i ruch generuje zysk ale tam nie reklam a 80% community zależy na 25postach i 10 repach i robi się im niesamowity syf na tym forum, dla mnie to zachowanie godne idioty i bezsensowne.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

Ja się zastanawiam, po co im to? Jeszcze bym zrozumiał że reklamy i ruch generuje zysk ale tam nie reklam a 80% community zależy na 25postach i 10 repach i robi się im niesamowity syf na tym forum, dla mnie to zachowanie godne idioty i bezsensowne.

Wiesz ile zarabiają z Vipów? Części ludzi nie chce się wbijać postów to kupują Vipa i mają z głowy.

­

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...