Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja wymagana przez IRC Section 6050W

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

""Na tym koncie w tym roku stworzono już 196 ofert(y). Zanim będziesz w stanie sprzedawać lub wystawiać więcej niż 200 przedmiotów w jednym roku kalendarzowym, musimy uzyskać od ciebie pewne informacje. Nie dotyczy to kupowania.Kliknij Tutaj aby podać niezbędne informacje. Zapoznaj się z FAQ, aby uzyskać więcej informacji na temat tego wymagania.""

Mam z tym mały problem, ogólnie od pewnego czasu zacząłem handlować coraz większą pulą rzeczy na STEAM (głównie CS;GO i karty) i w ciągu prawie 2miesięcy dobiłem tą piękną liczbę 196Ofert i Problem zaczął się tutaj że Musze podać swoje Prywatne Dane Na steam aby móc dalej operować rynkiem steam
ogólnie nie jestem mieszkańcem USA także ten podatek mnie/nas Omija i możemy go mieć totalnie w dupie

Z racji że Nie ufam zbytnio niczemu w internecie to nigdzie nie podaje moich danych Także Moje pytanie jest takie
CZY MOGĘ do wypełnienia całej "ankiety do zbierania reklam" Użyć Fałszywych danych pokroju
"XYZ" "ZYX" ??

i ogólnie nikt sie nie dopierdoli do tego i nie będę mieć z tego jakiś problemów np. Prawne albo blokada Konta steam ?

Opublikowano

Możesz

dziękuje :3

Btw. Jak Mi brakuje takich ludzi którzy napiszą 100% odpowiedź do pytania bez zbędnego pierdolenia :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...