Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja opinia nt. obecnego WRa

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie powrócić bo grałem jeszcze z początku G1 nie nie i jeszcze raz nie lagi kosmos padam 30 metrów za scianą jakiś eventy gdzie każdy pada na hita z sniperki kij go wie co to ma być bugi gościa nie widać zabija mnie za czasów g1 kd 1.95 grubo ponad 50k killi teraz 0 skilla co byś nie ubrał k1 m4a1 czy tego zjebanego famasa gościa nie ubijesz wiec jeżeli ktoś sie zastanawia czy wrócić nie warto a lagi nie pierdzielcie mi że mam słabego neta czy pc bo net 80mb a pc też do najgorszych nie nalezy dnoo lag i lag srag

Opublikowano

Powiem ci tak

Serwery zlagowane w luj

Optymalizacja gry do kitu.

Support ma na cb wyjebane

Hajs się zgadza.

Gracze spierdalają. Jeszcze rok temu było po 2.5k, teraz w godzinach szczytu 1000 cos

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

jeżeli umiesz grać to famasa nawet coltem zabijesz co do lagów to są tylko wieczorem jak jest exp event

Dobrze, że ty umiesz  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...