Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekąski podczas oglądania.

RaVersoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Powoli żygam jedząc same chipsy i popcorn podczas oglądania . Co przeważnie jecie na większą ilość odcinków oglądania pod rząd? Macie swoje jakieś przepisy?

Zbędny spam "Nic nie jem" i tym podobne, będą zgłaszane.

Opublikowano

Zrób sobie koreczki jeśli samoróbki się liczą

Na wykałaczke nadziej kukurydze, ser w kostce i szynke albo coś podobnego też w kostce.

Opublikowano

Zrób sobie koreczki jeśli samoróbki się liczą

Na wykałaczke nadziej kukurydze, ser w kostce i szynke albo coś podobnego też w kostce.

Samoróbki oczywiście, wiadomo, że jak się samemu zrobi to lepsze ;) Dzięki, jeśli macie coś jeszcze piszcie.

Opublikowano

Przeważnie oglądam tylko jeden odcinek dziennie, więc rzadko jadam do oglądania, ale jeżeli już to:

- bułka czosnkowa

- nektar bananowy

- gorący kubek

to wszystko z biedry

I czasem jeszcze obiad jak akurat mam.

Opublikowano

Co przeważnie jecie na większą ilość odcinków oglądania pod rząd? Macie swoje jakieś przepisy?

Więc zależy, ale najpierw należy wcisnąć pauzę. Potem można pójść do kuchni i zrobić coś do jedzenia. Najszybciej jakieś pieczywo, orzechy, bakalie lub owoc.

Jednak to zależy od anime bo jak bardzo wciągające to nie chce się tracić czasu na jedzenie.

Opublikowano

Więc zależy, ale najpierw należy wcisnąć pauzę. Potem można pójść do kuchni i zrobić coś do jedzenia. Najszybciej jakieś pieczywo, orzechy, bakalie lub owoc.

Jednak to zależy od anime bo jak bardzo wciągające to nie chce się tracić czasu na jedzenie.

No ja właśnie nie mogę oglądać czegoś wciągającego, bez dobrej zakąski ;) Narobiłem cały garnek bigosu, do tego Polski chlebek.. Hmm, odrazu chce się oglądać :D

Opublikowano

Ja nie wiem jak można jeść przy oglądaniu. Jak się ogląda to trzeba się skupić na tym co się ogląda. Dodatkowo hałas, który jest produkowany przy gryzieniu przeszkadza w oglądaniu. Też zależy co się je, mowie np. o jedzeniu chipsów. Nie mogę oglądać yt i jednocześnie jeść chipsy, bo nie slysze wszystkich słów przez hałas jedzenia. Nie polecam tez chipsów przez to, ze potem klawiatura tłusta.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Nic nie jestem. Chodzę o głodzie

Zwykle jest to pod wieczór - noc

Do picia : przeważnie woda gazowana + sok, Cola-Cola lub herbata

Do jedzenia: ryż/kasza z warzywami, coś słodkiego np. chrupki bądź ciastka, chipsy, kromki z czymś...

Jak chodzi o popcorn to bardzo lubię o smaku tofi. Szybko schodzi, jest w miarę drogi i ma dużo kalorii xD 

PS. Oczywiście nie wszystko na raz ;)

Opublikowano

Ja nie wiem jak można jeść przy oglądaniu. Jak się ogląda to trzeba się skupić na tym co się ogląda. Dodatkowo hałas, który jest produkowany przy gryzieniu przeszkadza w oglądaniu. Też zależy co się je, mowie np. o jedzeniu chipsów. Nie mogę oglądać yt i jednocześnie jeść chipsy, bo nie slysze wszystkich słów przez hałas jedzenia. Nie polecam tez chipsów przez to, ze potem klawiatura tłusta.

??

Ja nawet nie słyszę jak coś przegryzam bo przecież słuchawki się w 21 wieku zakłada.

"Tłuści" się jedną rękę, przeważnie lewą, żeby mieć sprawny dostęp do myszki i trochę wolniejszego pisania.

Przykładowo właśnie sobie wcinam zapiekaneczkę, i piszę tego posta jedną ręką z małym udziałem małego palca u lewej ręki pod ctrl/shift

@Edit @Ariness

To była poniekąd przenośnia. Widocznie mało się skupiacie albo mało słuchacie przez te słuchawki bo ja jem na porządku dziennym w takim układzie i jest to totalnie do zignorowania. Muzyka, bądź też w tym przypadku "film" przebija to co się chrupie a mam dość cicho puszczane więc nie wiem w czym problem. Zdecydowanie nie aż taki jak siedzenie na głodzie albo pełnym pęcherzu..

Opublikowano

??

Ja nawet nie słyszę jak coś przegryzam bo przecież słuchawki się w 21 wieku zakłada.

"Tłuści" się jedną rękę, przeważnie lewą, żeby mieć sprawny dostęp do myszki i trochę wolniejszego pisania.

Przykładowo właśnie sobie wcinam zapiekaneczkę, i piszę tego posta jedną ręką z małym udziałem małego palca u lewej ręki pod ctrl/shift

Wiadomo, tez tak sobie radze, ze pisze jedno ręką, ale nie jest to zbyt wygodne. Ja strasznie szybko pisze na klawiaturze, a jak piszę jedną ręką to z 4 razy wolniej co jest dla mnie nie komfortowe.

Ja tez mam słuchawki, a mimo to slysze jak jem chipsy.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

??

Czipsy i inne lżejsze rzeczy (placki np.) się świetnie je pałeczkami. Polecam wypróbować, bo wtedy się nic nie brudzi. :D

I ten, wiesz, że dźwięk najlepiej rozchodzi się po ciałach stałych i jak chrupiesz, to idzie po kościach do uszu, więc słuchawki nic nie dają? Rojal ma w pewnym sensie tutaj rację. Jedzenie czegoś chrupkiego przy oglądaniu to czasem koszmar.  :v

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...