Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BUG z paskami

ZegarekMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim!

Mam taki BUG. Po zaaktualizowaniu Windowsa 8 na Windows 8.1 wszedłem na csa i zacząłem sb rankeda, to zaczely mi sie białe paski pokazywać. Wyglądały one jak niebo, było one na pół ekranu, a na drugie pół widziałem broń i kawałek textur.

Macie tutaj zdj, cały album : http://imgur.com/a/9onUQ
Opublikowano

Uruchom w trybie zgodności z windows 7, nie wiem jak to się robi na win 8 bo nigdy nie miałem ale przez to, że ten system jest tak udany jak vista to błędy w grach się pojawiają...

Jak mam zmienic zgodność? Na pulpicie jak mam tą ikonkę i wchodzę we właściwości to nigdzie nie ma, a w właściwościach przez Steam tez nie ma.

Opublikowano

Panel Sterowania -> System i Zabezpieczenia -> Znajdź i rozwiąż problemy -> Uruchamiaj programy zaprojektowane na potrzeby wcześniejszych wersji systemu Windows -> Wybierasz CSa -> Rozwiąż problemy z programem -> Wybierasz problem ten z wyświetlaniem i dalej wybierasz jaką zgodność i testuj program. A jak nie działa to będziesz musiał pisać do supportu bo tutaj nasza wiedza się kończy :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...