Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Steam

KretU95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy chce doladowac steama za 10euro, pojawia mi sie taki błąd http://scr.hu/4yfr/2j9pt

walute mam w ruskich na steamie, nie wiem czemu, nie zmienia mi na pl

a gdy daje opcje zeby doladowalo mi w tych ruskich, to np. paypal, normalnie po kliknieciu kontynuuj jest tak jak powinno, a w walucie euro w pp i psc tak samo. do supportu juz napisalem, ale moze wy mi pomozecie?

53289.png

Opublikowano

Aktualnie trwają problemy z serwerami. Wczoraj miałem identyczny problem, ale dziś rano wszystko działało. Dodam tylko, że ładowałem za 5 euro.

Rekrut
Opublikowano

Miałem identyczny problem, ale w moim przypadku ogarnięcie tego trwało zaledwie kilka minut. Wystarczy czekać, ew. jeżeli sytuacja się jutro nie poprawi napisać do supportu, chociaż zanim dostałbyś upragnioną odpowiedź musiałbyś się nieźle naczekać.

Opublikowano

Miałem podobny problem, ale gdy doładowałem 5 Euro to musiałem odczekać 7 dni żebym to odzyskał serwery na steam padają co chwile nie martw się później bedziesz miał to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...