Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda sprawa z fps`ami

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym wrócić do gry, ale mam tak słaby komputer, że każdy fps się liczy.

Moje pytanie to- Jak wyglądają fps w najnowszych patch`ach ? Macie mniej lub więcej fps niż kiedyś ? (nie chodzi mi o fps kiedy była jeszcze stara mapa...) 

Są teraz jakieś programy które powiedzmy wyłączają coś w grze i jest większa wydajność ? Nie chodzi mi o programy typu Game Booster, bo to tak mi nic nie daje. Pamiętam, że kiedyś był taki program co wyłączał chyba klienta gry na czas gry, ale potem trzeba było dłużej czekać po meczy, aż się włączy. Nigdy mi ten program nie działał :v

Opublikowano

Najlepiej to sciagnij lola i sam sprawdz.

Sama gra nie jest wymagajaca, 4 letni komp i 150 fpsow mam.

Wole się zapytać czy ktoś nie miał ostatnio jakiś spadków fps przez np patch niż pobierać przez 2 godziny lola i jego aktualizacje, a potem "O, 20 fps. Straciłem godziny życia na nic"

Opublikowano

Spadków fps żadnych nie widziałem.

PS ja na 8 letnim pc miałem stałe 60fps na wysokich detalach.

Opublikowano

Ja mam kilka opcji graficznych wyłączonych, takie jak np. cienie - w grze totalnie nie potrzebne. Chyba, że lubisz takie kosmetyczne szczegóły, Mój komputer ma 7 lat i mam 60+/- FPS.

Opublikowano

Nie potrzebuje informacji ile wasze komputery/laptopy mają lat xD Tak i tak żaden nie pobił mojego w latach :v

Ps. z 11/12 lat już będzie miał xD

Będę miał nowy komputer, ale nie znam dokładnej daty, a przez ten czas warto coś porobić z życiem 

Opublikowano

Po teraźniejszych aktualizacjach kiedy często są spadki fpsów po patchach to warto mieć w zapasie to kilka fpsów więcej i warto się zaopatzyć w dobry monitor, bo ja mając np gtxa 970 mam tylko 60 fpsów max, a więcej mieć nie mogę bo monitor jest słaby. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...