Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA:SA nie chcę się uruchomić - proces znika

diablo349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Otóż mam pewien problem - próbując "odpalić" gta sa po prostu nie mogę. Wyskakuje klepsydra na sekunde, przez chwilę proces jest w menedżerze komputer laguje dosłownie nawet nie na sekundkę, a sam proces znika. Warto dodać, że problem jest od ok. trzech dni, a przed tym grałem normalnie - nic nie dodawałem, usuwałem, czy ściągałem bezpośrednio do gry. Tak jakby od niechcenia. Praktycznie wszystkie sposoby jakie były możliwe robiłem - reinstall (dwa razy), zmiana zgodności, uruchamianie za pomocą admina, zmiana nazwy folderu GTA, na jakiś inny. W moim przypadku dopisałem tylko 2, jak to pewien użytkownik podał w temacie, lecz nadal nic. Usuwanie folderów z GTA w dokumentach też nic nie dało, a dodam jeszcze, że czasami potrafiły robić się po dwa, a w środku jedynie dwa foldery.

Cenną uwagą może być to, że owa gra jest na piracie, lecz nie tu leży przyczyna - przecież grałem normalnie na tym samym cracku, tych samych plikach kilka dni temu.

Jedyna rzecz, jaką pobrałem w tamtym okresie czasu, to plugin do TS3, chociaż wątpie, że ingerowałoby to jakoś w pliki gry.

Za poprawną odpowiedź jestem w stanie dać kilka limitów lajków.

Pozdrawiam i z góry dziękuje.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...