Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki douszne do 150zł

krzysiu51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako, że moje stare Senheisery MX 471 są już na skraju wytrzymałości postanowiłem poszukać jakiegoś zamiennika. W grę wchodzą tylko i wyłącznie słuchawki douszne (nie dokanałowe!). Używane będą między innymi do filmów, ale i również gier, w których przydałoby się dobre pozycjonowanie (jednak to gra drugorzędną rolę, nie wymagam dużo od słuchawek dousznych). Jakość dźwięku na moich aktualnych słuchawkach jest dość średnia, była taka już od samego początku (trzech lat). Jedyne co zaskakuje to ich wytrzymałość. Od razu po ich zakupie porównałem je do słuchawek dousznych brata (wiem tylko, że były to Creativy). Różnica w jakości dźwięku była zaskakująco duża. Jednak po jakimś czasie przyzwyczaiłem się to tego średniej jakości dźwięku. Jak myślicie? Warto dalej iść w Senheisery (MX 475, 585), czy może poszukać czegoś innego?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...