Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stygmaty dla kleryka 4.8

Gość JnL Poetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie było mnie z jakieś 3 miesiące na Aionie, a gdy weszłam dzisiaj do gry, zauważyłam że wszystkie stygmaty mi zniknęły i wróciły na karty.

Jakaś nowość weszła?

Jeśli tak, to mógłby mi ktoś pomóc "ogarnąć" teraz stygmaty na Kleryczę? I gdzie mam je zdobyć?

Opublikowano

Zmienił się kompletnie system stigm. Dodatkowo są zmiany w działaniu Skili jest tego dość dużo więc polecam przeczytać Patch Note 4.8 cześć właśnie odnośnie skili.

Jeśli chcesz pomoc odnośnie Buildu stigm to powiedz co Cie interesuję PvP Support ? PvE Dps? itp.

Opublikowano

Build PvP / PvE Supp - Moim zdaniem najlepszy i chyba jedyny słuszny build na support.

Tak z grubsza odnośnie zmian w skilach Cleryka.

1. Buffki Supportowe Heala mają mniejszy CD czyli Noble Grace, Amplification, Sage Wisdom z 5min na 3min.

2. Usunięte kilka obszarowych Heal'i zostały z skill booków Healing Wind i Healing Splendour które maja wspólny CD / Splendour of Recovery nie jest już stimgą i ma tylko CD 1min + z stigmy Ripple of Purification. Dodatkowo dodali zajebistą Dot'kę healującą do Splendour of Recovery przez 15 sek co 3 sekundy healuje po 1,156k co jest z*******y healem :D

3. Edytowano Loci (skil do resania który przyciąga) ma teraz CD 30sek ale skraca teraz SS (chorobę duszy ?)

4. Dodano z*******y skil Vision - skil który się aktywuje jak masz wszystkie Normalne stigmy pod daną stigme. Life - Saving Splendour - CD 3min. Po użyciu jeśli komuś z GRUPY spadnie HP poniżej 50% leczy go za 3,144k :D więc też bardzo dobry skil.

Od razu mówię stigmy które dostałaś z Questów lub kupiłaś od NPC nie dają CI Vision Skila. Żeby go dostać musisz mieć Stigmy Normal - Nie limited które są z dropu ew do kupienia od graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...