Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Mnóstwo wirusów których nie mogę usunąć

Vilche

Pytanie

Opublikowano

Witam! Przez moją nieuwagę zainstalowałem program który instaluje 10 innych, jak uruchamiam antywirusa przy starcie kompa to on automatycznie wszystkie instalki blokuje, ale mimo tego że skanowałem kompa dużo razy prawami admina to nadal Eset nie może ich wyleczyć, w jaki sposób mam się pozbyć tego świństwa z komputera?

A drugi problem jest taki że komp jest nieco po formacie tak z 21 dni, i po uruchomieniu kompa, bez uruchomienia jakieś aplikacji typu: przelądarka,skype,ts itp to zużycie karty już wynosi 30%.

Wspomnę ze jest to win7 a karta to GTX 970 gaming 4g.

Trzecim problem którym chciałbym zająć się na końcu, w jaki sposób mam zrobić update z win7 do win10? Nie tracąc danych bo słyszałem że można to zrobić z miejsca. 

Za pomoc będę wdzięczny także za pomoc po lajkuje wam posty xD, przynajmniej tak podziękuje moim wybawcom!  :yay:

Czerwone jest piękne! Kocham <3

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uciąłeś log addition. I wrzucaj je na jakiś hosting (wklej.org) a nie prosto do tematu. 

Poprawione /

Opublikowano

Eset wykrywa niektóre prawidłowe pliki microsoftu. W ustawieniach Eseta wyłącz skanowanie SSL. Wykrywa również adware które frst mi nie pokazał (nawet w fixlogu, choć skanowałem te foldery) 

Pobierz MBAM i wykonaj pełny skan. Na czas skanu wyłącz Eseta. 

­

Opublikowano

Odinstaluj GamesDesktop 008.005010106, MyBrowser

Pobierz http://speedy.sh/mZ6jn/fixlist.txtotwórz FRST i kliknij Fix/Napraw. Po restarcie utworzy się fixlog, zamieść go na forum.

Spakuj folder C:/FRST i wstaw go na hosting. Nie rób skana bo i tak wiem, że wykryje wirusa. 

Opublikowano

Miałeś wstawić fixlog a nie to co ci wysłałem

i wstaw to na inny hosting, mediafire np. 

Sorry, pomyliłem pliki xD

Opublikowano

Czy problem nadal występuje?

Już lepiej, lajkuje oczywiście za pomoc i dziękuje bardzo. 

Możesz mi także pomóc z drugim problemem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...