Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe gry pod ten PC.

iBad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Szukam jakichś gierek najlepiej F2P MMORPG/FPS.

Specyfikacje:

auz9g3.png

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Opublikowano

­

GTA ;v

W SA grałem długo na modzie MTA.

A na GTA V nie mam kaski na razie :).

­NU94p9A.gif

Opublikowano

seria Mass Effect, seria The Elder Scrolls, seria Gothic, seria Fallout, seria Battlefield, wszelakie gry moba, WoW, osu, seria Counter Strike, seria Call of Duty, seria FarCry, Euro Truck Simulator, seria Saints Row, seria GTA, seria Wiedźmin ( wiesiek 3 powinien na low chodzić), Dead Island, L4D2, seria Assassin's Creed (bez unity)

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

­

seria Mass Effect, seria The Elder Scrolls, seria Gothic, seria Fallout, seria Battlefield, wszelakie gry moba, WoW, osu, seria Counter Strike, seria Call of Duty, seria FarCry, Euro Truck Simulator, seria Saints Row, seria GTA, seria Wiedźmin ( wiesiek 3 powinien na low chodzić), Dead Island, L4D2, seria Assassin's Creed (bez unity)

Mass Effect nie odpowiada mi, Elder Scrolls próbowałem nie podpadło, Gothic odpada, Fallout odpada (chyba, że dokupię komponenty i 4-ka, BF grałem, WoW nie, osu nie, csgo gram, COD grałem, FarCry odpada, ETS odpada, Saints Row odpada, GTA grałem, wiedźmin 3 grałem, Dead island odpada, L4D2 gram, assasin Creed odpada.

Wiedzmin 3

Grałem

Skradanka Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Odpada

Najlepiej żeby to były jakieś popularne gierki, dynamiczne.

­NU94p9A.gif

Opublikowano

­

Minecraft.

Oooo nie! :D Raz zagrałem nigdy więcej.

­NU94p9A.gif

Opublikowano

Wildstar teraz przeszedł na F2P, więc możesz spróbować z nim, ponadto polecam także Neverwinter i Warframe.

Z FPSów odrzuciłeś najbardziej popularne i polecane pozycje, więc nie mam pojęcia co mam zaproponować. Spróbuj coś z serii Saints Row, bardzo polecam, zwłaszcza 4 (supermoce  :lenny:), ewentualnie Postal 2, Portal, Just Cause 2 (lub 3 które wychodzi w grudniu), Terraria i ostatecznie Serious Sam.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Minecraft: Movie Story.

Sam w sobie to nie jest minecraft, a gra twórcy serii The Walking Dead wraz z Mojang.

Całość dzieje sie w uniwersum minecrafta, gra posiada swoja fabułe oraz wybory, ktore wpływaja na dalsza historie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...