Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki LV3 w CS:GO

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam,

miesiące minęły odkąd ostatni raz grałem w CS:GO ale mam naprawdę ochotę pograć rankedy.. wchodzę, a gra wymaga ode mnie 3lv.. zagrałem jednego casuala z dziećmi i pingiem 210 dostając praktycznie zero expa, a to dopiero lv1. Obecnie mam lv1 50% ale problem w tym, że dosłownie mi się nawet nie chcę włączać tej gry jak widzę że rankedy są dla mnie zamknięte..

Pytanie do was, są jakieś sposoby (nie chcę znowu wydawać kasy na grę) na szybsze, łatwiejsze wbicie lvl'a? Jakieś specjalne serwery, coś? Przecież to tragedia się męczyć na nudnych casualach..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Cześć wam,

miesiące minęły odkąd ostatni raz grałem w CS:GO ale mam naprawdę ochotę pograć rankedy.. wchodzę, a gra wymaga ode mnie 3lv.. zagrałem jednego casuala z dziećmi i pingiem 210 dostając praktycznie zero expa, a to dopiero lv1. Obecnie mam lv1 50% ale problem w tym, że dosłownie mi się nawet nie chcę włączać tej gry jak widzę że rankedy są dla mnie zamknięte..

Pytanie do was, są jakieś sposoby (nie chcę znowu wydawać kasy na grę) na szybsze, łatwiejsze wbicie lvl'a? Jakieś specjalne serwery, coś? Przecież to tragedia się męczyć na nudnych casualach..

Niestety nie ma żadnego sposobu. Musisz grać i tyle, jedynym ratunkiem są tygodniowe bonusy do expa.

Opublikowano

Najlepiej jest grać Wyścig zbrojeń, trwa on najkrócej ze wszystkich trybów i ma dobry przelicznik expa za killa

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

według mnie ( jak jestes dobry ) to oplaca sie grac uproszczone , za 30 kili bez zadnych bonusow dostaje okolo 210 exp czyli z bonusem w srode z 800 bys dostał  ..  Mowisz ze casuale sa nude i ze chcesz grac rankedy .. Pierwsze to pozbadz sie pingu, jak na uproszczonych mach ping duzy to na MM bedziesz mial jeszcze wiekszy , i takie wyzywanie od dzieci jest żałosne -.- pewnie byłeś ostatni i zamykałeś z 0 kili to ja sieniedziwie ze dostałeś  0 EXP . A mowisz na nich dzieci bo cię nie wykerowały ...   

Fajnie jest pocwiczyc na uproszczonych a pozniej grac MM'y zeby cos ogarniac .. 

Opublikowano

według mnie ( jak jestes dobry ) to oplaca sie grac uproszczone , za 30 kili bez zadnych bonusow dostaje okolo 210 exp czyli z bonusem w srode z 800 bys dostał  ..  Mowisz ze casuale sa nude i ze chcesz grac rankedy .. Pierwsze to pozbadz sie pingu, jak na uproszczonych mach ping duzy to na MM bedziesz mial jeszcze wiekszy , i takie wyzywanie od dzieci jest żałosne -.- pewnie byłeś ostatni i zamykałeś z 0 kili to ja sieniedziwie ze dostałeś  0 EXP . A mowisz na nich dzieci bo cię nie wykerowały ...   

@Diskienss Ping na casualach zwykle jest wyższy niż na MM (mając na MM 15-50 ms miałem 110 na casualu...)

Wyścig zbrojeń da najwięcej expa (bodajże ma przelicznik 2,5x za każdy punkt, żaden inny tryb tyle nie ma + trwa dosyć krótko)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Miałem oraz gram na poziomie Legendary Eagle (nie ma już cheaterów więc teraz pewnie GE), gram w CS'a od 1.6, byłem nawet moderatorem tego działu, więc dzięki za rady, ale umiem grać w tą grę, po prostu nie chce mi się grać durnych casuali.  :)

Najwięcej expa dostajesz w wyscigach zbrojeń, jakieś 5-10min na 1 mapkę. Jeżeli leci za słabo czekaj do środy i wtedy zagraj.

Okej, spróbuje ten tryb. Lepsze to niż casual 10v10.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ugadaj się z kimś na TS grajcie razem po różnych stronach i niech Ci mówi gdzie ktoś jest, ja tam expiłem kilku kumpli i szło dość szybko 

I szybciej lecą rundy jak sobie z kimś rozmawiasz niż siedzisz sam i się denerwujesz 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Powiem co jak się dostaje PD.

Casual: Wynik * 4

Matchmaking: Wygrane rundy * 30

Deathmatch: Wynik * 0.2

Arms Race: Wynik * 1

Demolition: Wynik * 2.5

Twój wynik w meczach decyduje o tym ile PD otrzymujesz. Oprócz turniejowego.

Opublikowano

Powiem co jak się dostaje PD.

Casual: Wynik * 4

Deathmatch: Wynik * 0.2

Arms Race: Wynik * 1

Demolition: Wynik * 2.5

Twój wynik w meczach decyduje o tym ile PD otrzymujesz. Oprócz turniejowego.

W turniejowym decyduje ilość wygranych rund.

1378747514-U216092.jpg

Rekrut
Opublikowano

Sądze, że demolka - odpowiednik GunGame'a. Małe mapy, szybkie rundy, ez kille, dobry EXP.

Opublikowano

W turniejowym decyduje ilość wygranych rund.

Przecież napisałem:

I pod spodem powiedziałem, że twój wynik decyduje o ilości otrzymanych PD, oprócz turniejowego.

Opublikowano

nie ma sensu grac uproszczone z dziecmi ktorzy 1 raz widza csa

na dmie robi sie sporo fragow ale graj te mniej uczeszczane mapy czyli grupe rezerwowa

jak grales w 1.6 to spokojnie zrobisz na nich po 50 fragow+ bo sporo osob nie zna tych map

Opublikowano

nie ma sensu grac uproszczone z dziecmi ktorzy 1 raz widza csa

jak to nie skoro takich sie zmiata latwiutko i juz wpada xp

w tamta srode wbilem w 5h na uproszczonym 3lv polecam

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Graj wyścigi zbrojeń a jeżeli masz tygodniowy bonus to uproszczone jeżeli też jesteś na góze tabeli i łapiesz dużo fragów ;) Wtedy uproszczony się bardziej opłaca.

Opublikowano

jak to nie skoro takich sie zmiata latwiutko i juz wpada xp

w tamta srode wbilem w 5h na uproszczonym 3lv polecam

no tak tylko ze w ct juz masz konkretna padake bo jak terro podlozy pake to zwykle zostaje sie 1v5+ i zaczynaja sie kicki i wyzwiska. jak sam czegos w ct nie skrocisz to nie ubijesz

Opublikowano

DM są dobre. Iż tam dostajesz ~100 punktów na taką rozgrywkę * 0.2 Ogólnie dlatego dostajesz dużo punktów lecz mnożnik jest mały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...