Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem

killerelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio od tygodnia borykam się z problemem pingu w CS:GO (Wcześniej nie dało się grać w godzinach 13-20, no może były jakieś momenty)

a teraz czy to godzina 12, 18, 24, czy nawet 4 w nocy ping sięga 400+ 

117xnxf.png

Prosił bym żebyście nie pisali rzeczy typu:

• "Kup nowego neta"
  • Tak ciężko wpisać w google..

Nie widziałem nigdzie rozwiązania takiego czegoś a te wszystkie "CUDOWNE" sposoby mi nic nigdy nie dawały.

Co z tego że pobieranie to stałe 60-200kb/s, może i rozstrzał duży ale takie jest.

Co mam robić? Są jakieś programy do optymalizacji cokolwiek? Wszelkie te sposoby z Yt mi nie działały a w google nic ciekawego nie ma, może mam formatować kompa, CO ROBIĆ?!

Po wejściu na jakikolwiek serwer odczuwalne są w ogromnym stopniu niemiłosierne lagi a ping skacze nawet do 1200 na net_graph'ie.

:((  :(  T_T  :pls:  o.O  ._.  -.-  <.<

--

Opublikowano

wiem jak to jest miałem ten sam problem zresetuj urządzenia jeżeli nic nie pomoże najlepiej skontaktuj się z dostawcą. Płacisz żądasz.. :)

Wiesz resetowałem to 50x dziennie nawet na strych wchodziłem, żeby osobiście zresetować router (bezpośrednio odłączyć od zasilania) nic to nie dawało, nic! 

A z dostawcą to taka sprawa, że od niego neta ma całe miasto i on ma trochę wyjebane, we wszystkich. Chyba wiem skąd ksywa "Żyd".. Przyjechał do mnie niby

coś sprawdzał mówił, że wina kabla, ta k***a kabla no, kupiłem od niego LTE internet miał 0.7byte/sekundę strona startowa google otwierała mi się 34 minuty..

--

Opublikowano

mi sie ostatnio to samo dzieje , gram 3 mecze a w 4 mam 500 pingu -.- porazka .. Moim zdaniem jest to przez servery CS:GO . Zalezy na jaki trafisz ... Ja zawsze mam 35-40 pingu wiec niemozliwe zeby to było przez mojego neta . CHociaż od tej srody narazie te lagi ustały ....  . a z jakiej firmy masz neta?

Opublikowano

mi sie ostatnio to samo dzieje , gram 3 mecze a w 4 mam 500 pingu -.- porazka .. Moim zdaniem jest to przez servery CS:GO . Zalezy na jaki trafisz ... Ja zawsze mam 35-40 pingu wiec niemozliwe zeby to było przez mojego neta . CHociaż od tej srody narazie te lagi ustały ....  . a z jakiej firmy masz neta?

No od gościa taka buda na środku miasta to jest http://jerzostrada.pl/

Komputer w tym momencie jest po formacie, szybko to idzie z tym 8.1 nie jak z XP xD

Zobaczymy czy coś dał.

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...