Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl - Mental czy WP na globala?

ReFaza

Ankieta  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Postać exp/pvp

• Sura WP
      17
    • Wojownik Mental
      6
    • Inna klasa... (napisz w poście jaka)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, proszę oddawać głosy w ankiecie. Jaką wybrać postać żeby była dobra w expie, ale za razem nie była słaba w pvp? Będę grał od zera bez IS'u.

Jeśli macie czas to też uzasadnijcie swój głos pod tematem.­

Opublikowano

Oczywiście,że najlepsza postać do expienia jest to sura wp  moim zdaniem zalezy jeszcze jakie masz eq do expa :) bo u zadnej postaci chyba nie bede ci sie tak regenerowac hp jak u wp w expieniu

Opublikowano

do expienia/dropienia zdecydowanie najlepszy jest sura wp, zaś do pvp jeśli byś chciał się bardziej nastawić to sądzę że mental byłby lepszy. zależy czy chcesz wiązać przyszłość z tym surą, chyba ze jakoś zmiankę skilli ogarniesz sb jeśli jest taka możliwość XDDD

ps. zrób sb dropka sure WP wbij mu najlepiej 35 lvl zrób boja, lej metki aż się dorobisz potem główną postać MENTALA zrób i potem z górki ze expieniem będziesz miał ;) ale jak wolisz to tylko sure WP jeśli jesteś leniwy xD

Opublikowano

Jak masz grać od zera bez IS'u, to raczej wybierz WP. Szybciej nim zarobisz i wyexpisz, a to najważniejsze. 

Potem możesz sobie zrobić Mentala pod pvp. ;)

denzel.png

Opublikowano

Mental jest bardzo powolny i bardzo nudny. Expienie to długie godziny, bicie metkow to wieczność. Strasznie mi się nim grało na globalu jak i hardach. Jeśli miałbym wybierać łatwiejsza drogę wybralbym WP bo to bardzo dobra postać.

Powodzenia w wyborze.

­

Opublikowano

WP jest dużo łatwiejszy do expienia, bez is'u tym bardziej. Na pojedynkach niezły chociaż moim zdaniem mental ma większe pie*dolnięcie.

graphic.png

Opublikowano

Mental...Idealny do expa i pvp, ogarnąć Sobie ładego rib'a i jedziesz.

W Metinie znajdziecie mnie pod nickiem:

-GiorgioLoco

-Rodrigo

-Rodrigos

Spodobała Ci się moja wypowiedź? Pomogłem Ci? Strzel lajka...Może będzie z tego coś więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Mental...Idealny do expa i pvp, ogarnąć Sobie ładego rib'a i jedziesz.

Bede gral od zera, wiec z ribem bedzie problem. Slyszalem ze exp/drop mentalem to katorga w porownaniu do body/wp, przez male dmg i powolnosc bez konia.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...