Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

malo fps

Deall3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nawet dobry komputer albo malo fps    w cs go mam ( 15-40 zazwyczaj 30 fps). Wiece co mozna zrobic abym mial stałe chociaż te 40 fps?  opis komutera na zdjęciu...    :(

post-1359713-0-04991500-1445091472.png

Opublikowano

najlepszy to ten komputer nie jest, sprobuj moze synchronizacje pionowa wylaczyc, sciagnac razer game boostera, przeczyscic komputer ccleanerem, sciagnac jakis config pod fpsy, moze pomoze

wbw0og.png

LOUIS VI MORDO CZŁOWIEKU

Opublikowano

Od tego jest forum @up­

@topic

Wyłącz synchronizacje pionową, wyłącz rozmycie ekranu, wyłącz renderowanie wielordzeniowe ( Można myśleć że będzie na odwrót ale tak nie jest)
wyłącz wszystkie filtrowania i oczywiście detale, cienie na minimalne.
Rozdzielczość na 1600x*** lub 1280x720.

Podaj jeszcze karte graficzną :>

1RkW7od.png

Rekrut
Opublikowano

Wszelkie ustawienie zmieniłbym na zero, rozdziałke na 8x6, ew. 1024x768. Nie ma sensu bawić się w jakieś razer boostery, czy inne ścierwa, które mają w większości przypadkach działać, jak placebo dla użytkownika. Wątpię, że coś innego na to poradzisz, niż to co polecił mój przedmówca - komputer nie jest pierwszej klasy.

Opublikowano

Przyda Ci się, głowy też se zrób.

@topic

Nie rób formata ;)

Podaj swoją karte graficzną.

­

Jak ma zasyfiony cały pc i pełno virusów to cclener ani anty-virus nie pomoże ;) Jak mówiłem format i gry chodzą jak należy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...