Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi podczas gry.

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Grałem raz wczoraj i raz dzisiaj jak odpaliłem grę patrzę 110+ pingu w innych grach ping jest normalny fps'y w normie, o co chodzi? Riot ma problemy czy to wina programów włączonych w tle?

Opublikowano

Nie, to problem serwerów Riotu. Jak już kiedyś w którymś temacie wspomniałem, Riot woli zgarniać hajs za skiny, niż zająć się naprawą serwerów.

ezgif-com-effects.gif

Specjalista
Opublikowano

To problem serwerów Rito. To już 10 temat o tym problemie, spojrzyj następnym razem najpierw na tematy które są w topie w dziale..

Sory widziałem tylko dwa, to pomyślałem że ich za mało jest.

Ok dzięki panowie za odpowiedzi a od kiedy występują te problemy? I jeszcze jedno pytanie macie także problemy ze steam'em że wolno się ładuje, muli, wyskakują błędy że coś tam błąd spróbuj ponownie później np. jak chce komuś złożyć ofertę?

Opublikowano

Sory widziałem tylko dwa, to pomyślałem że ich za mało jest.

Ok dzięki panowie za odpowiedzi a od kiedy występują te problemy? I jeszcze jedno pytanie macie także problemy ze steam'em że wolno się ładuje, muli, wyskakują błędy że coś tam błąd spróbuj ponownie później np. jak chce komuś złożyć ofertę?

Około tygodnia takie lagi są. Problemy ze Steam, także są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...