Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paysafecard, pytanie do obeznanych

MistrzObiadu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co to mi da? czy wtedy tylko ja bede mogl go wykorzystac?

Tak, kod będzie mogła wykorzystać osoba, która ma to konto, nikt inny.

­

Opublikowano

a to prawda ze korzystanie z konta psc jest bezplatne tylko przez pierwszy rok?

Konto na myPSC jest darmowe, nawet po roku. Z mojego korzystam od prawie 2 lat i nie widziałem, żeby coś ubywało. ;)

­

Opublikowano

Konto jest darmowe, ale jeśli przez rok czasu nie będziesz korzystał to będzie ci pobierać 7 zł co miesiąc, jakoś tak. 

Co do kodu to przypisujesz kod do konta, dzięki temu na koncie masz + równowartość kodu, a sam kod jest już bezwartościowy, płacisz przez konto myPSC.

Czyli masz kod za 20 zł jak wklepiesz go do myPSC to na twoim koncie będzie +20 zł a na kodzie który miałeś zostanie 0 zł. Potem by zapłacić gdzieś, wybierasz opcję zaloguj do mypsc czy jakoś tak.

Cześć...

Opublikowano

Konto jest darmowe, ale jeśli przez rok czasu nie będziesz korzystał to będzie ci pobierać 7 zł co miesiąc, jakoś tak. 

Co do kodu to przypisujesz kod do konta, dzięki temu na koncie masz + równowartość kodu, a sam kod jest już bezwartościowy, płacisz przez konto myPSC.

Czyli masz kod za 20 zł jak wklepiesz go do myPSC to na twoim koncie będzie +20 zł a na kodzie który miałeś zostanie 0 zł. Potem by zapłacić gdzieś, wybierasz opcję zaloguj do mypsc czy jakoś tak.

Konto na myPSC jest darmowe, nawet po roku. Z mojego korzystam od prawie 2 lat i nie widziałem, żeby coś ubywało. ;)

­

a spoko dzieik juz rozumiem

Opublikowano

Jeszcze dodam, że nie możesz przyjmować kodów kupionych poza twoim krajem, co jest dla mnie bardzo dużym minusem.

VPN rozwiązuje ten problem. Jeśli wiesz w jakim kraju został zakupiony kod to wystarczy połączyć się pod IP z jakiegoś kraju, np psc z Niemiec to wchodzisz na myPSC będąc połączonym przez VPN pod Niemieckie IP. :) 

9La1rOf.gif

Opublikowano

Jeszcze dodam, że nie możesz przyjmować kodów kupionych poza twoim krajem, co jest dla mnie bardzo dużym minusem.

Dla mnie też.

Ale co zrobimy.

Sam mam konto na PSC i też teog nie pochwalam.

To na tyle ode mnie.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...