Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dodanie kolejnych opcji jeśli chodzi o ignorowanie użytkownika.

RoyalvFULL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można dodać użytkownika mpcforum do ignorowanych. możemy mu uniemożliwić wysylanie wiadomosci do nas, odpisywanie w naszych statusach oraz wylaczyc sobie jego posty, ale to tylko tyle. Ja proponuję, aby dodać kolejne opcje, jak np. ta, zeby uzytkownik w ogole nie mogl pisać w naszych tematach oraz zeby nie mogl nas cytować.

Co mi z tego, ze mam ukryty post osoby, którą ignoruje, skoro ona nadal mi spami w tematach moich, ale tez i cudzych, cytując mnie i pisząc do mnie. Najwyraźniej nie wie, ze nie chcemy z nią dyskutować. Dlatego proponuję dodać te opcje.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Pewnie, zakaz pisania w tematach na forum - ja proponuję jeszcze, żeby zablokowane osoby nie mogły otwierać spojlerów, nie widziały linków w code, nie mogły dawać lajka i dostawaly warna za samo wejście do tematu.

Po to masz ignorowanie postów, żeby nie widzieć co pisze zablokowany - uszanuj to, że jest jeszcze milion innych użytkowników. I zakładając temat  w pogaduszkach dyskusja będzie odrazu zabita. A przykładowo zablokowany może nie chcieć odpowiadać na twój temat/post tylko na inny w temacie, z którym sie poprostu nie zgadza i chce wyrazić swoje zdanie.

Przykład: Piszesz temat, wybrac buty X czy Y

Ktoś niezablokowany pisze, że X są do dupy bo się rozwaliły po miesiącu, a przykładowo zablokowany będzie chcial jemu odpowiedzieć, że on też ma buty X i śmiga w nich pół roku i nic sie nie dzieje. Gdyby sugestia przeszła niemógłby napisać posta, przykład może i głupi ale często rozmowa na tej zasadzie spotykana jest w pogaduszkach.

Co do cytowania - może być, ale wystarczy dać samo

i wkleić tekst, żeby cie zacytowac pomimo blokady wiec to będzie łatwo obejść.

Jak chcesz się odizolować od forum to najlepiej się wyloguj, będzie to łatwiejsze niż forsowanie głupich sugestii.

Chociaż cię nie lubie bo jesteś natrętem z misją naprawiania świata (o aNIME nie wspominam) to wypowiedź jest obiektywna i nie ma wpływu na nią fakt, że mnie wkurwiasz

NIE

Opublikowano

Bardziej lepszą opcją byłoby ukryć statusy takiej osoby, które ona pisze, bo aktualnie jest to ustawione tak, że ta osoba naszych statusów nie może komentować. 

Co do samej sugestii, to jestem na nie, nie przesadzajmy tak z tym. 

Opublikowano

Bardziej lepszą opcją byłoby ukryć statusy takiej osoby, które ona pisze, bo aktualnie jest to ustawione tak, że ta osoba naszych statusów nie może komentować. 

O, dobre, to może być. Chociaż nigdy nikogo nie zablokowałem więc mi to obojętne.

Opublikowano

Jestem za. Reszta nie.

Arcymistrz
Opublikowano

Każde z forów utrzymuje się dzięki dyskusji i rozmowie. Zablokowanie tego w ten sposób byłoby bezsensowne i przemieniło MPC w stronę, na której można wyrazić swój pogląd i jedynie oczekiwać poparcia tego. 

Nie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...