Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podłączeń i cichy dźwięk.

Dr. Nijanpasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Podłączając słuchawki do panelu tylnego mikrofon działa, ale głos nie. Nie wykrywa mi nawet, że wtyk do głosu jest podłączony. Po włączeniu panelu przedniego dźwięk działa ( ale słuchawki są podłączone do tylnego ) ale dźwięk jest bardzo cichy. Mając stare słuchawki, kiedy je odłączyłem, jack został w wejściu i nie wiem jak go wyciągnąć. Podejrzewam, że jeśli jack tam został to dlatego nie wykrywa mi słuchawek w panelu tylnym, ale po wyłączeniu panelu przedniego nie działają żadne słuchawki. Co mam z tym zrobić? Konieczne będzie kupno nowej obudowy? 

Opublikowano

Super glue na patyk i jazda :) Spróbuj pokombinować ze sterownikami. Po podłączeniu słuchawek zobacz czy możesz kliknąć "Testuj" czy jakoś tak w mikserze windowsa

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Po podłączeniu słuchawek i po zabawie ze sterownikami tak jak jest na ss'ie coś słychać, ale bardzo cicho. Nie wiem nawet czy w panelu sterowania ( 2 ss ) jest to ten jack czy te podłączone słuchawki. Te słuchawki to taki najgorszy s**t ze wszystkich, małe nauszniki ten śmieszny bardzo słaby mikrofon i to górne coś takie najprostsze jakie może być.

@Edit

I teraz zauważyłem, że jedna strona jest głośniejsza, bo druga ma urwany nausznik i można go wyciągnąć. 

@Edit2

I teraz nie wiem nawet czy ta głośność nie jest spowodowana beznadziejnymi słuchawkami.

post-1432812-0-10228300-1445109101_thumb.png

post-1432812-0-73060000-1445109223.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...