Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerfy Riven?

rippex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiero po patchu 5.22 będzie powrót do zmian Riven - info z reddita. Tak czy siak nie będzie to nerf.

na czym ten nerf będzie polegał?

6108514433687761429644.png

Opublikowano

na czym ten nerf będzie polegał?

Napisałem, że raczej to nie będzie nerf. Jej nowa pasywka, która była testowana na PBE została wycofana i dopiero nowe zmiany będą prezentowane - nie liczę że znów pojawi się ta pasywka.

Opublikowano

Napisałem, że raczej to nie będzie nerf. Jej nowa pasywka, która była testowana na PBE została wycofana i dopiero nowe zmiany będą prezentowane - nie liczę że znów pojawi się ta pasywka.

Nie śledze pbe, dlatego zapytalem o tego nerfa, czy też po prostu zmiane. Na czym ona polega?

6108514433687761429644.png

Opublikowano

a yorick ma refka dostać ??

Przekładają to co kawałek, ogólnie kręcą strasznie, podobno planowanie od nowa zaczęli itd. No ogólnie tego yoricka to my się nowego raczej nie doczekamy xD

Opublikowano

­Huni zaczął wyciągać Riven na worldsach to i nerfy będą, spokojnie :v

przeciez zmiany do rivenki byly zanim pickowano ja na worldsach czy gdziekolwiek

maja byc zmiance w pasywce i ulcie, ciezko nazwac to nerfami

a yorick ma refka dostać ??

w najlblizszym czasie nie, chyba teraz ma byc rework poppy i tarica

­

Opublikowano

Riven zdecydowanie potrzebuje nerfów. Albo ją zbanuje (ew. uda mi się przekonać do zbanowania), albo jest po grze.

Ach, jeśli nie jest to dobra mechanicznie Riven można przecież łatwo ugrać..

Opublikowano

Ach, jeśli nie jest to dobra mechanicznie Riven można przecież łatwo ugrać..

Można i co z tego? Jedynie co mogę zrobić to picknąć jakąs Lulu, albo Sorake, albo coś innego z hard cc lub silence. Bo na Riven z 20killami nic innego nie działa :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...